Четвер, 18 квітня 2024
Спорт

Бронза світловодських ветеранів футзалу Новина з фото Новина з відео

Бронза світловодських ветеранів футзалу
Світловодські ветерани футзалу (50+) — команда "OLD STAR" — фінішували у дебютному для себе регулярному чемпіонаті України, який відбувся 11-12 квітня у Полтаві. У напруженій боротьбі "OLD STAR" вдалося посісти ІІІ місце у першій лізі. Хоча у світловодських футболістів була надія і на більш сприятливий результат.


Незважаючи на всі складнощі у підготовці та в організації поїздки, хлопці проявили характер і наполегливість і взагалі на рівних змагалися з визнаними фаворитами. У перший день другого туру мінімально поступилися уманській "Syngenta", яка складається з гравців профі-рівня, запрошених з різних регіонів, з рахунком 1:2. На другу зустріч зі збірною Харківської та Донецької областей — командою "СОЮЗ ХСС" сил і концентрації не вистачило. Як результат — поразка 0:6. На другий день змагань світловодці зібралися з силами та вибороли нічию з донецьким "Локомотивом" 0:0. За підсумками чемпіонату світловодська команда посіла ІІІ місце в першій лізі. Звичайно, були реальні шанси і сподівання на більш сприятливий підсумок. Але щоб насправді на рівних протистояти багаторічним лідерам, треба цілеспрямовано готуватися до таких представницьких турнірів.



Хочу подякувати всім спортсменам, які гідно захищали честь нашого міста і представляли його на спортивній мапі України. Це заслужені і шановні ветерани спорту Володимир Федотьєв, Анатолій Сербин, Сергій Макогон, Владислав Терещенко, Володимир Щербина, Василь Юришинець, Олександр Опришко, Ігор Нотаріус, Юрій Бойко, Юрій Заніздра, Юрій Оришич, Олександр Маляренко, Михайло Штивола, Станіслав Боровський. Вдячний усім небайдужим, які підтримували ініціативу з популяризації і Світловодська, і здорового способу життя, а саме Олегові Горбуленку, Миколі Олійнику та багатьом іншим шановним ентузіастам спорту.

Бажаємо всім світловодчанам здоров'я, натхнення та всіляких здобутків на життєвому шляху.
Бронза світловодських ветеранів футзалу
Бронза світловодських ветеранів футзалу
Бронза світловодських ветеранів футзалу
Бронза світловодських ветеранів футзалу
Бронза світловодських ветеранів футзалу


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top