Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Як знайти роботу демобілізованим учасникам АТО

Як знайти роботу демобілізованим учасникам АТО
Світловодська міськрайонна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості інформує щодо надання послуг безробітним з числа військовослужбовців, які брали участь в АТО.
^ Реклама ^

З метою сприяння у працевлаштуванні та соціальної інтеграції учасників антитерористичної операції, державною службою зайнятості забезпечується надання повного комплексу соціальних послуг, зокрема із працевлаштування, профорієнтації та з професійного навчання.

З початку 2018 року послугами Світловодською міськрайонною філією Кіровоградського обласного центру зайнятості скористалися 51 особа безробітних з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції. За сприяння служби зайнятості з початку 2018 року отримали роботу 8 осіб з числа учасників АТО. На військову службу за контрактом було прийнято дві особи з числа колишніх учасників АТО.

Один з числа учасників бойових дій успішно захистив бізнес-план з транспортних перевезень і отримав одноразову допомогу по безробіттю для започаткування підприємницької діяльності. Зараз молодий підприємець успішно перевозить вантажі по території України.

Для забезпечення відповідності професійно-кваліфікаційного рівня вимогам роботодавців всього з початку 2018 року професійне навчання за направленням служби зайнятості проходили одна особа з числа учасників АТО. Одна особа приймала участь в громадських роботах. З початку 2018 року допомогу по безробіттю отримували 45 осіб, 48 осіб даної категорії одержали 210 профорієнтаційних послуг.

Демобілізовані учасники АТО, звертайтесь до Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості і вам допоможуть знайти роботу. Довідки за телефоном: 7-29-34.

Світловодська міськрайонна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top