П’ятниця, 19 квітня 2024
Відео Надзвичайні пригоди

Трагедія на Кіровоградщині — троє маленьких дітей загинуло Новина з фото Новина з відео

Трагедія на Кіровоградщині — троє маленьких дітей загинуло
Трагічний випадок стався 10 березня у с.Верблюжка Новгородківського району. Мати залишила дітей без нагляду в хаті з пічним опаленням. Коли повернулася, було пізно — діти віком 1, 3 і 4 роки загинули під час пожежі.


Щоб не повторилася трагедія на Світловодщині, начальник 17 ДПРЧ У ДСНС України у Кіровоградській області Олександр Сіденко через наше видання звертається до батьків.

— Шановні мами і тата, опікуни та піклувальники! Не залишайте дітей дошкільного віку самих, навіть на короткий час. Біда зазвичай трапляється тоді, коли діти залишаються напризволяще там, де на кожному кроці на них чекає небезпека.

Озброїти дітей необхідними знаннями, потрібними для подальшої безпечної життєдіяльності є важливим завданням для кожного з нас, дорослих. Коли дитина бачить, що батьки завжди вимикають все газове та електричне обладнання, виходячи з будинку, своєчасно ремонтують пошкоджені розетки, вимикачі та інші електроприлади, слідкують за тим, щоб балкони та сходові клітини в під’їзді не були захаращені, паркують свій автомобіль таким чином, щоб він не стояв на пожежному гідранті та не перешкоджав проїзду іншим автомобілям, у тому числі й спеціальному транспорту служб швидкого реагування, у неї змалечку формуються корисні звички.

Використовуйте будь-яку нагоду, щоб розповісти про загрози, які приховують в собі звичні речі нашого побуту — газ, електричний струм, вогонь, вода. Школярів поступово привчайте до користування побутовими приладами із суворим дотриманням вимог експлуатації та безпеки.

Шановні батьки! Будьте прикладом дітям. Пам’ятайте, що ваші слова про дотримання правил безпеки нічого не варті, коли ви самі ними щоденно нехтуєте. Бажаю вам мудрості, сили і наснаги у справі виховання та навчання ваших дітей. Пишатися успіхами своїх дітей, а головне — завжди бачити їх неушкодженими, здоровими й усміхненими.



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top