П’ятниця, 19 квітня 2024
Блоги Тетяна Дроздова

Владу штормить – мер вимагає перевиборів депутатів, Сергій Коваленко знов у ролі парламентаря

Владу штормить – мер вимагає перевиборів депутатів, Сергій Коваленко знов у ролі парламентаря


Під знаком охорони здоров’я: лікувальні заклади підбили підсумки роботи; 600 хворих на ГРВІ за тиждень і майже 2 тисячі – на рак; карантин у школах; молода людина вмерла на вулиці. І на цьому тлі міський голова вимагає перевиборів депутатів, більшість – за перевибори депутатів разом з міським головою. Сергій Коваленко знов у ролі парламентаря. Про це та інше читайте у газеті "Світловодськ вечірній" № 6 (2475) за 08 лютого 2018 року


Газета "Світловодськ вечірній" 1 березня 2017 року стала
ЄДИНИМ НЕЗАЛЕЖНИМ МІСЬКРАЙОННИМ ДРУКОВАНИМ ВИДАННЯМ.
Ми успішно пройшли тривалу процедуру "роздержавлення" преси. Дякуємо всім, хто нас підтримав на цьому шляху. Приєднуйтеся до спільноти наших друзів і передплатників сьогодні!
Ми розповідаємо про події, не заграючи з владою, ми пишемо про простих людей, талановиту молодь, надаємо юридичні та психологічні консультації, ділимося корисною інформацією.
Сьогодні редакція газети, як ніколи, потребує Вашої допомоги. Завтра ми підтримаємо Вас!

З повагою
Тетяна Дроздова, директор ПП
Редакція газети "Світловодськ вечірній"


Cьогодні в номері:

  • Юрій Котенко про низький показник народжуваності і високий показник смертності. Роман Домбровський про медичну реформу без погіршення якості охорони здоров’я. 1,2 стор.

  • Страшний діагноз і заклик про допомогу Олексію Лисенку. 1 стор.

  • Зустріч за закритими дверима. Сергій Коваленко, Сергій Твердовський слухали дві сторони затяжного конфлікту. Результатами перемовин не поділилися, бо немає його, результату. 2 стор.

  • Б’ємо рекорди з кількості сесій і пленарних засідань: 49 сесія і 78 (?) пленарне засідання за 2 роки. Поправте мене, збилася у підрахунках… 3 стор.

  • Суцільний позитив від учнів музичної школи – звітний концерт до 60-ліття закладу. 3 стор.

  • 30 народжень, 123 смерті на Світловодщині у січні. Не зважаючи на невтішний баланс, деякі фантазери невпинно рухаються вперед. 6 стор.

  • До уваги держслужбовців – Міжнародний кадровий портал стверджує, що у лосинах (світловодське ноу-хау!) на роботу ходити соромно, бо це штанці для вранішньої зарядки. Не вірите? Читайте рекомендації на 6 стор.

  • Онкопатологія зростає! Ірина Гончарова про страшну хворобу. 7 стор.

  • З вашим приватним оголошенням у "Вечірці" і на цьому сайті ознайомляться щонайменше 5500 світловодців. Звертайтеся! Безкоштовно – на купоні газети. 7 стор.


  • Олесь Неділя про зорепад почуттів у віршах. Доки ви читаєте, він почуває себе потрібним, стверджує поет. 8 стор.


Передплата на газету "Світловодськ вечірній" не закінчується ніколи! Зайдіть до будь-якого поштового відділення чи до редакції газети! "Вечірка" шанує своїх передплатників, підтримує їх і допомагає! Станьте членом нашої великої команди!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top