П’ятниця, 19 квітня 2024
Корисна інформація

Як зустрічати рік Собаки

Як зустрічати рік Собаки
Звісно, по-собачому! Ці чотирилапі друзі надзвичайно віддані людям, тож нам слід просто слідувати цій собачій логіці — зустрічати 2018 рік у компанії сім’ї та друзів. У зв’язку з тим, що правлячою стихією наступного року буде Земля, Собака буде закликати до дотримання правил, шанувати будь-які традиції, у тому числі сімейні. Пишно та з розмахом зустрічати рік Собаки не варто. Краще, якщо атмосфера свята буде не урочистою, а більш домашньою та затишною. Не рекомендують зірки й надто гучні гуляння та надмірне вживання алкоголю.


Зустрічати Новий рік бажано вдома, а якщо це з якихось причин неможливо, то можна орендувати затишну банкетну залу у жовтих, коричневих чи білих тонах. Традиційні ресторани, сауни, галасливі нічні клуби та подібні розважальні заклади не підходять для зустрічі року Собаки.

Рік буде на диво стабільним, врівноваженим, спокійним. Такий вплив стихії та кольору року відобразиться на політиці, економіці, поведінці й характері людей, особистому житті і навіть на природних явищах. Хоча собачий характер дружелюбний, все ж господар року може вести себе непередбачувано. Тому багато людей час від часу можуть відчувати відсутність енергії та лінь. Але не слід піддаватися таким настроям, тим більше вони будуть короткочасними. До того ж названі якості проявлятимуться лише у тих, хто не матиме чітких життєвих цілей та буде налаштований песимістично.

Якщо говорити узагальнено, то 2018 рік обіцяє порадувати людство важливими відкриттями світового рівня, які стосуватимуться сфер медицини, політики, економіки. За статистикою в рік Собаки ніколи не починалися масштабні війни, повстання, революції, державні перевороти. Навіть навпаки — подібні події якраз закінчувалися у роки, коли в календарі головував Собака. Крім того, у роки правління Собаки завжди різко зростала народжуваність та кількість зареєстрованих шлюбів. Астрологи з упевненістю пов’язують це з тим, що стихія Землі є символом материнства, родючості, достатку. Ті, кому в Новорічну ніч 2018 і протягом усього року вдасться заручитися підтримкою Собаки, зможуть змінити свій характер на краще, а також відкрити в собі нові таланти.

Як у новорічну ніч, так і протягом усього наступного року остерігайтеся інтрижок і пліток у ваш бік, не слухайте ворогів і конкурентів, будьте терплячими до критики на свою адресу. І не забувайте, що жовтий — колір сонця, радості, веселощів, впевненості в собі і спекотного літа. Попереду нас чекає цікавий, повний пригод, загадок і таємничості рік.

За матеріалами інтернет-видань підготувала Тетяна Юганова


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top