Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Відео Авто Надзвичайні пригоди

«Жигулі» зіткнулися з маршруткою на Богдана Хмельницького у Світловодську (УТОЧНЕНО)

«Жигулі» зіткнулися з маршруткою на Богдана Хмельницького у Світловодську (УТОЧНЕНО)
Чергова ДТП на вулиці Богдана Хмельницького у Світловодську сталася 16 листопада 2017 року – ВАЗ 2109 зіткнувся з маршруткою. Шестеро потерпілих звернулися до лікарні.
^ Реклама ^

Про надзвичайну пригоду нашому виданню повідомив Валерій Сафонов, який зняв відео після ДТП. Прокоментувати подію ми попросили Сергія Стороженка, інспектора міського відділу Національної поліції, старшого лейтенанта поліції. Ось що він розповів.

Вдень, 16 листопада по вулиці Богдана Хмельницького назустріч один одному рухалися 2 автомобіля. ВАЗ 2109 зеленого кольору, яким кермував чоловік віком до 30 років, прямував з Героїв Чорнобиля (колишня Комсомольська) на Дмитра Яворницького (колишня Свердлова). Навпроти магазину "Перехрестя" водій повертав ліворуч, наїхав правим колесом на бордюр (через технічну несправність авто, як він стверджує), автомобіль відкинуло на зустрічну смугу і він зіткнувся з ГАЗ "Рута", що рухався за маршрутом №11 з пасажирами. Чотири людини отримали легкі тілесні ушкодження і звернулися за медичною допомогою. Автомобілі пошкоджено, їх відправили на евакуаторі на місце обстеження. Призначені експертизи. Триває слідство.

***
Як нам стало відомо, кількість потерпілих у ДТП - шестеро, а не четверо, як ми повідомили. Водії теж звернулися за медичною допомогою. Щодо одного з них буде оформлятися травма на роботі.



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top