Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Фотофакт Відео Авто Надзвичайні пригоди

Водій думав, що попереду просто калюжа… Новина з фото Новина з відео

Водій думав, що попереду просто калюжа…
Колесо автомобіля потрапило в яму на капітально відремонтованій дорозі по вулиці Богдана Хмельницького, поряд з будинком №163 – от така несподіванка. Аварійна ситуація сталася 8 листопада.
^ Реклама ^

Хоча голова квартального комітету №13 Лідія Полтавець стверджує, що несподіванкою це назвати не можна, бо водопровідна труба саме на цьому місці вже неодноразово протікала і водоканал копав траншею тут разів 17, щоб її полагодити. Сьогодні, коли утворилася калюжа на дорозі, вона зрозуміла – знову прорвало трубу і викликала аварійну службу, зателефонувала черговому виконкому.

На місце аварії виїхали перший заступник міського голови Олена Балюк, заступник з ЖКГ Дмитро Дмитришин, рятувальники, поліцейські.

Аварійна служба Світловодського ВКГ ОКВП "Дніпро-Кіровоград" вже була на місці.

"Перекрили засувку на перехресті вулиць Героїв Чорнобиля та Богдана Хмельницького, ще 5 інших засувок, коли повернулися на місце пориву, автомобіль "ВАЗ" вже потрапив у пастку, – розповіла нашому виданню начальник служби водопостачання Світловодського ВКГ ОКВП "Дніпро-Кіровоград" Віра Роголевська. – Бригада негайно стала до роботи і буде працювати сьогодні за моїми розрахунками до 21:00. Чавунну трубу треба зачеканити."




Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top