П’ятниця, 29 березня 2024
Ксенія Бондаренко Афіша Світловодська

АФІША: Виставка "Мій реалізм" Анастасії Ярошевич Новина з фото Афіша

АФІША: Виставка "Мій реалізм" Анастасії Ярошевич
Шановні жителі та гості м.Світловодськ, запрошуємо вас відвідати нову виставку в Арт галереї "Наше місто". Відкриття виставки відбудеться 14 жовтня, о 12:00.


На вас чекає:
  • персональна виставка живопису "Мій реалізм" художниці з м.Кривий-Ріг Анастасії Ярошевич;
  • виставка робіт художньої творчої студії при Арт галереї "Наше місто";
  • оновлена виставка робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва – різьба по дереву, картини з вовни, обручі для волосся, мило ручної роботи, найкращі роботи від лялькарок, вишивки, декупаж та ще багато чого цікавого.

Працюватиме виставка до 12 листопада.

Ми знаходимось вул. Героїв України, 40 (колишня книжкова крамниця).

Безкоштовне проведення гуртових екскурсій за попереднім записом.

Запис та довідки за тел. (067) 71-200-32.

Запрошуємо всіх приєднатися до прекрасного творчого світу мистецтва та познайомитися з творчістю гості із Кривого Рогу!

АФІША: Виставка "Мій реалізм" Анастасії Ярошевич

Анастасія Олександрівна Ярошевич, народилась у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області. Закінчила Криворізький національний університет на факультеті мистецтв, який закінчила з відзнакою. Шість років викладала фахові дисципліни (історія мистецтва, малюнок, живопис, композиція, історія мистецтвознавства України) на факультеті мистецтв КНУ. Закінчила аспірантуру за спеціальністю "образотворче мистецтво" по кафедрі історії і теорії мистецтва у Харківській академії дизайну і мистецтв (ХДАДМ).

З 2001 р. бере участь у різного рівня виставках та конкурсах м. Києві, м. Одесі, м. Харкові, м. Дніпропетровську, м. Кіровограді, м. Пекіні. З 2005 р. є членом Криворізької організації Національної спілки художників України. Паралельно із заняттям творчістю пише та публікує у різних вітчизняних виданнях статті про сучасне українське мистецтво. Робить огляди творчості сучасних художників для українських галерей, каталогів творів, виставок, займається ілюстрацією для журналів і книжок. Твори знаходяться у приватних колекція і колекціях галерей в Україні та закордоном – у Польщі, Росії, Китаї, США.
Має 9 персональних виставок. Працює у живописі, графіці, декоративному мистецтві з різними матеріалами і техніками, проте перевагу надає колористичним пошукам у межах станкової олійної картини. Більш тяжіє до портретного та пейзажного жанрів. Головною метою творчої діяльності є пошук і видозміна власної манери та граней її прояву у межах української національної художньої мови.

За період з 2001 - по 2017 рік прийняла участь у 50 виставках різного рівня в Україні та за кордоном. Серед них - загальноміські виставки в Криворізькому міському виставковому залі - "Осенний вернисаж", "Трипілля і сьогодення"; Всеукраїнські виставки-конкурси молодих художників - "Кришталева палітра" (м. Київ), "Розовый бульдозер 2014", "Розовый бульдозер 2015" (м. Одеса); виставка-аукціон "Українська красуня" (м. Пекін); Виставка криворізької організації НСХУ "Мистецтво Криворіжжя" (м. Київ), персональні виставки в виставковому залі факультету мистецтв КНУ (м. Кривий Ріг), Криворізькому історико-краєзнавчому музеї, галереї "Telega" (м. Дніпро), галерея "Елисаветград" (м. Кропивницького), галерея "Галерея N" (м. Дніпро), галерея "Salon-baget" (м. Київ).


АФІША: Виставка "Мій реалізм" Анастасії Ярошевич


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top