Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Ксенія Бондаренко Афіша Світловодська

Виставка «У краю синіх собак». Пам’яті Яни Дябіної-Товкайло… Афіша

Виставка «У краю синіх собак». Пам’яті Яни Дябіної-Товкайло…
У вересні 2018 року в Арт галереї "Наше місто" світловодці побачили спільну виставку родини Товкайло "У краю синіх собак". У своїй щирій промові на відкритті експозиції Яна Дябіна-Товкайло зізналася, що надзвичайно хвилювалася при підготовці виставки, а напередодні відкриття не спала взагалі... А через кілька місяців, 17 січня 2019 року, вона пішла з життя.
^ Реклама ^

Яна довго боролася з онкологією і не лише хіміотерапією, а й своєю творчістю, своїми соковитими картинами.

"Мені подобається писати яскравими насиченими фарбами: я ними не малюю, я їх їм!" — говорила жінка.


Яна завжди ніяковіла, коли у неї запитували про її творчість, бо не вважала себе справжньою художницею. Завжди доброзичлива, привітна, усміхнена, стильна (чого варта її шапочка з окулярами-ботанами власного дизайну та виготовлення!). Вона була музою для свого чоловіка — професійного художника Володимира Товкайла і сина — художника-початківця Олександра Товкайла.

Виставка «У краю синіх собак». Пам’яті Яни Дябіної-Товкайло…
Володимир, Олександр, Яна


23 лютого 2020 року о 12:00 в Арт-галереї "Наше місто" відбудеться відкриття виставки "У краю синіх собак", присвячена пам’яті Яни Дябіної-Товкайло. Митці нашого міста підготували роботи, які вони створили, згадуючи Яну. Їхні роботи будуть експонуватися разом з картинами Яни, Олександра та Володимира Товкайлів.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top