Субота, 20 квітня 2024
Блоги Тетяна Дроздова

Про Славу Україні і незалежність, програму заходів і вітання

Про Славу Україні і незалежність, програму заходів і вітання

Слава Україні - це гідна зарплата та високий рівень життя, а не дешевий популізм - вважає директор головного заводу об'єднання "Дніпроенергобудпром" Михайло Бур'янський. Про це та інше читайте у газеті "Світловодськ вечірній" № 32 (2450) за 17 серпня 2017 року


Газета "Світловодськ вечірній" 1 березня 2017 року стала
ЄДИНИМ НЕЗАЛЕЖНИМ МІСЬКРАЙОННИМ ДРУКОВАНИМ ВИДАННЯМ.
Ми успішно пройшли тривалу процедуру "роздержавлення" преси. Дякуємо всім, хто нас підтримав на цьому шляху. Приєднуйтеся до спільноти наших друзів і передплатників сьогодні!
Ми розповідаємо про події, не заграючи з владою, ми пишемо про простих людей, талановиту молодь, надаємо юридичні та психологічні консультації, ділимося корисною інформацією.
Сьогодні редакція газети, як ніколи, потребує Вашої допомоги. Завтра ми підтримаємо Вас!

З повагою
Тетяна Дроздова, директор ПП
Редакція газети "Світловодськ вечірній"


Cьогодні в номері:

  • Відомі люди шлють вам свої вітання з нагоди величного національного свята і підтримують "Вечірку". Мер привітання вкотре не замовив, але скаржиться громаді, демонструючи нашу газету. Дякуємо за рекламу. 1 стор.

  • Його точка зору заслуговує на увагу. Читайте, що думає про незалежність і популізм президент УСПП. 2 стор.

  • Що, де і коли? Програма заходів від організаторів свята. 2 стор.

  • Протоієрей Віталій Коваленко про величне християнське свято. 3 стор.

  • Центр громадського моніторингу поділився з нами своїм дослідженням щодо Саакашвілі, який нещодавно приїздив у Світловодськ за грошима, а мер думав, що з інвестиціями. 3 стор.

  • Розклад руху автобусів на міських маршрутах. Мер відмовився надати цю корисну інформацію для друку (дорого!), усіх відправляє на сайт ради. Але ми надрукували цей важливий документ за власний кошт. Користуйтеся! 6 стор.

  • З вашим приватним оголошенням у "Вечірці" і на цьому сайті ознайомляться щонайменше 5500 світловодців. Звертайтеся! Безкоштовно – на купоні газети. 7 стор.

"Добрадівці" навчаються. Про цікавий захід Олена Шаньгіна розповідає. 8 стор.


Передплачуйте газету "Світловодськ вечірній" на 2017 рік (вересень-грудень) у будь-якому поштовому відділенні чи в редакції газети! Передплатна ціна на місяць – 10 грн. "Вечірка" шанує своїх передплатників, підтримує їх і допомагає! Станьте членом нашої великої команди!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top