Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Віталій Асауленко Події Релігія

Три Хрести на в’їздах загаптували доступ до Світловодська всілякої нечисті Новина з фото

Три Хрести на в’їздах загаптували доступ до Світловодська всілякої нечисті
Залишилось позбутися її ще й всередині міста. І — вперед!
^ Реклама ^

18 серпня виявився неоднозначним днем в історії нашого славного містечка — освячення всечесними отцями трьох православних Хрестів на його околицях — набуло подекуди діаметрально-протилежних трактувань…

Так одні кажуть, що це примха міського голови Валентина Козярчука, яку він втілив без всяких погоджень й проектів та ще й за гроші міського бюджету. Інші закидають, що захист міста від нечисті лише за посередництва християнських символів якось не толерантно — треба було би врахувати й містян-юдеїв (Зірку Давіда додати), й містян-мусульман (Півмісяць додати), і далі по списку — аж до сатанистів з їх перевернутим хрестом. Решта ж містян вітають сей почин градоначальника.

Три Хрести на в’їздах загаптували доступ до Світловодська всілякої нечисті

Так чи інакше, Хрести були освячені. І звернення до присутніх опісля служби на дорожній розв’язці біля шлюзу Козярчука і Благочинного Світловодського округу, митрофорного протоієрея Олександра Коваленка багато в чому розставили "крапки над "і"… Так пан Валентин, подякувавши всечесних отців за освячення й молебень, наголосив, що всупереч усіляким фейкам у соціальних мережах щодо цього дійства, він переконаний:

"Сьогодні зроблено один з кроків до того, щоб Господь Бог почав захищати наше місто і місто почало відроджуватись".


І крок сей було зроблено без залучення жодної копійки з міського бюджету! За словами промовця, директор тутешнього Лісгоспу відгукнувся і виділив у якості такої собі спонсорської допомоги три дерев’яні хрести.

Три Хрести на в’їздах загаптували доступ до Світловодська всілякої нечисті

У свою чергу, отець Олександр наголосив на Божественній захисній силі встановлених християнських символів. А чому лише християнських, як обурюються деякі фейсбучні фейковики, та тому, пояснив священик ледь не прописну істину, земля наша — православна, християнська, народи якої вклонилися Хресту, на якому єдинородний Син Божий Ісус Христос звільнив їх від гріхів. Цим самим, митрофорний протоієрей побажав, щоб сьогоднішні освячення і молитва були почуті Богом – щоби Він низпослав на наші, захищені Хрестами, терени Благодать Духа Святого.

…Також, окрім біля шлюзу, були освячені Хрести на в’їзді у Світловодськ з боку Крилівського лісництва і біля греблі на Ревівці.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top