Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Запрошуємо до співпраці над облаштуванням зеленої садиби «Зимівник Павлюка» Новина з фото

Запрошуємо до співпраці над облаштуванням зеленої садиби «Зимівник Павлюка»
Український народ здавна був одним із найталановитіших у світі. Жага до самостійності й незалежності сприяла збагаченню народної творчості, мистецтва та справжніх українських традицій. Саме таку мету поставили собі працівники відділу культури і туризму Світловодської районної державної адміністрації створюючи у селі Павлівка зелену садибу "Зимівник Павлюка".
^ Реклама ^

Адміністративна група відділу культури і туризму РДА разом з працівниками районної бібліотеки та будинку культури, вирушили з робочим десантом на продовження робіт з облаштування зеленої садиби "Зимівник Павлюка" до села Павлівка. Ремонтні роботи, що наразі продовжуються, планується завершити до Дня незалежності України.

Просимо усіх небайдужих людей допомогти з облаштуванням садиби, як майбутнього історично-туристичного об’єкту нашого краю. Просимо надати у подарунок декоративно-ужиткове приладдя, вироби мистецтва, різні предмети, а саме: меблі, столові прибори, взуття, покривала, домоткані рядна, килими, гончарні вироби, чи вироби з кераміки, мальовані чи вишиті картини різних років, вишиті сорочки, українські рушники. Вироби з дерева та природного матеріалу. Згодяться фіранки, штори, які вже використовувались у побуті і можуть бути подаровані.

Сподіваємось, що надані вами речі прикрасять зелену садибу "Зимівник Павлюка", а ми в свою чергу обіцяємо їх рекламувати на заходах, що відбуватимуться в цій оселі.

За інформацією просимо звертатися за номером: 098-079-64-85.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top