П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Тетяна Дроздова Добрі справи

Дякуємо друзям «Вечірки»! Новина з фото

Дякуємо друзям «Вечірки»!
З 26-ою річницею газети "Світловодськ вечірній" колектив редакції привітали справжні друзі і прихильники видання. Щиро дякуємо за підтримку в організації заходу, насамперед підприємціям Олександру Коханюку та Анатолію Калашнику ("Світловодська паляниця") за справжній витвір мистецтва – святковий коровай – незмінний атрибут нашого щорічного заходу. А без короваю – який же день народження?!
^ Реклама ^

За фінансову і моральну підтримку дякуємо народному депутату України Олесю Довгому та його команді, генеральному директору ТДВ Об’єднання "Дніпроенергобудпром" Івану Едуардовичу Марону та директору головного заводу Михайлу Бур’янському.

Особливі слова вдячності хочеться висловити на адресу прес-секретаря Олександрійської єпархії, керівника просвітницького центру при Свято-Покровському соборі, протоієрею Віталію Коваленку та генеральному директору ПРАТ ТРК "Веселка" Альоні Гуртовій та її творчому колективу. Тепле напутнє слово від священнослужителя, не менш теплий і змістовний репортаж від телевізійників стали для нас справжнім подарунком.

Ми вдячні нашим друзям, постійним читачам, передплатникам і рекламодавцям: Андрію Лапі – заступнику начальника – начальнику Світловодського відділення Олександрійської ОДПІ, Михайлу Литвиненку – генеральному директору групи підприємств ТОВ "Дніпроенергобудпром", Миколі Щекотіхіну – директору ТОВ "Зеніт", Юрію Богдану – директору АТП 13507, Олександру Гусєву – директору ТОВ "Радуга", Іллі Домбровському – директору Центру зайнятості, Олександру Дзюнику – директору ВТП "Мастер", Василю Морозу – директору КДЮСШ №1, Людмилі Філоненко – головному державному інспектору управління Держпраці у Кіровоградській області, Ніні Продан – заступнику головного лікаря КЗ "ЦПМСД", Катерині Підгорній – керуючій відділенням ПриватБанку, Ксенії Бондаренко – координатору Арт галереї "Наше місто", громадським активістам Людмилі Павловській та Володимиру Павлову.

Ми цінуємо підтримку секретаря і депутатів міської ради: Юрія Сапянова, Юрія Лукинського, Валентини Онищенко, Андрія Маліцького, Сергія Філоненка, Олександра Оди, Леоніда Пащенка та інших, які особисто привітали наш невеличкий колектив.

Дуже раді співпраці і дякуємо за привітання районній державній адміністрації в особі керівника апарату Олександра Кондратенка і редактору газети "Вісті Світловодщини" Світлані Калугіній.

Величезна подяка від нас управлінню культури і туризму та його начальнику Надії Клокар, директорам закладів культури Тетяні Головачовій, Тетяні Рудь, Ларисі Ляшенко, Андрію Бутку, вокальним колективам "Явір" і "Голубка" за створення піднесеного настрою на святі. Їм це повною мірою вдалося!

Дякуємо друзям «Вечірки»!

З повагою Тетяна Дроздова


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top