Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Перший робочий виїзд Центру медико-психологічної допомоги

25 травня 2017 року розпочав свою роботу Центр медико-психологічної допомоги Світловодського району, який створений на базі Координаційного центру надання допомоги учасникам АТО.
^ Реклама ^

Перший робочий виїзд відбувся до села Павлівка, де в приміщенні Павлівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини учасники АТО та члени їх сімей мали змогу зустрітися та обговорити проблемні питання з досвідченим практикуючим психологом Світланою Медяник, керівником Координаційного центру надання допомоги учасникам АТО, директором територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Світловодського району Дарією Ільїною, завідувачем відділення денного перебування територіального центру Оленою Мусієнко, соціальним працівником територіального центру Оксаною Оксенюк, з лікарем загальної практики – сімейним лікарем Борисом Підборним та сестрою медичною з масажу територіального центру Ларисою Самохвал.

Усі, хто прийшов на зустріч отримали можливість індивідуального спілкування з психологом. Скористались послугами сестри медичної з масажу та отримали консультації щодо земельних та соціальних питань.

Терцентр соціального обслуговування Світловодського району


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top