Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

"После меня хоть трава не расти!" Новина з фото

"После меня хоть трава не расти!"
Бульварний узвіз — це перлина і візитівка Світловодська, куди їдуть фотографуватися молодята, гуляють родинами з дітьми, збираються пенсіонери, проводяться свята та фестивалі. На жаль, в зв'язку з обмеженістю ресурсів, на сьогоднішній день міська влада не може забезпечити освітлення цього району та постійну роботу фонтану.
^ Реклама ^

Останні кілька років біля фонтану один з підприємців м. Кременчук розміщував свій майданчик атракціонів прямо на газоні. Майже рік тому до мене звернулись мешканці округу з проханням заборонити розміщувати надувні атракціони, та МАФ (жовтий гараж під назвою ТИР) на Бульварному узвозі. Але виконавчий комітет, зауваживши, що треба заробляти гроші (сума орендної плати склала 300 грн. за 1 об’єкт) та надав дозвіл. Підприємець обіцяв по закінченні сезону відновити газон та "облагараживать" територію навколо місця. Але… цього не сталося, а міг би розбити клумбу, висадити квіти, адже сума, яку він сплачував, в порівнянні з шкодою яку наносив, просто смішна. До того ж виявилось, що електроенергію він споживав незаконно і сплачував за неї Плахотньому, який не мав права надавати послуги з постачання електроенергії, споживання якої ніхто не контролював і навряд чи зможе перевірити. Облік так званих благодійних внесків за електроенергію, звісно ніхто не веде і в чию кишеню вони ідуть невідомо. Отже, це вже кримінал.

Наприклад, в м. Кременчук ніхто навіть уявити не може щоб виконавча влада надала дозвіл. Наприклад, в сквері ім. Бабаєва встановити батути та знищувати газони, бо тут навіть облік дерев ведуть. Розміщувати атракціони можна в парках, на спеціально облаштованих майданчиках, пляжах і т.д. А у нас чомусь і архітектор нічого не бачить, або ж не хоче бачити. Хочете заробляти на атракціонах – побудуйте майданчик, облаштуйте і використовуйте, а не руйнуйте те, що не здатні відновити!

Вчора вдалось переконати виконавчий комітет дозвіл не надавати, але вони відправили питання на доопрацювання. Тож тримаємо це питання на контролі!

А ось (на фото) результат господарювання горе-підприємців, девізом яких став вислів "После меня хоть трава не расти!", та байдужості влади.
"После меня хоть трава не расти!"
"После меня хоть трава не расти!"
"После меня хоть трава не расти!"
"После меня хоть трава не расти!"


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top