Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Блоги Тетяна Дроздова

У міському господарстві ситуація критична, в освіті і культурі – високі досягнення

У міському господарстві ситуація критична, в освіті і культурі – високі досягнення
Учні сьомої школи Кирило Філоненко та Богдан Котенко впевнено заявили про себе у Кривому Розі та Сумах, дівчата з вокального колективу естрадного співу "Ice cream" – у Львові. Натомість грошей на заробітну плату "бюджетникам" не вистачає; гуртожиток відключили від газу; майже тисяча безробітних на обліку; 12 людей травмовані у кримінальних сутичках. Про це та інше читайте у газеті "Світловодськ вечірній" №14 (2432) за 6 квітня 2017 року
^ Реклама ^

Газета "Світловодськ вечірній" нещодавно стала
ЄДИНИМ НЕЗАЛЕЖНИМ МІСЬКРАЙОННИМ ДРУКОВАНИМ ВИДАННЯМ.
Ми успішно пройшли тривалу процедуру "роздержавлення" преси. Дякуємо всім, хто нас підтримав на цьому шляху. Приєднуйтеся до спільноти наших друзів і передплатників сьогодні!

Шановні жителі міста Світловодська, селища Власівка і Світловодського району! Рано чи пізно, добровільно чи примусово ми станемо об’єднаною територіальною громадою. Тож, і успіхи, і проблеми будуть у нас спільними. Про них ми і будемо писати. Неупереджено, незалежно від влади, враховуючи думку наших читачів – звичайних людей Світловодщини!
Сьогодні редакція газети, як ніколи, потребує Вашої допомоги. Завтра ми підтримаємо Вас!

З повагою
Тетяна Дроздова, директор ПП
Редакція газети "Світловодськ вечірній"


Cьогодні в номері:

  • Кирило Філоненко – 3 місце з фізики на Всеукраїнській олімпіаді, Богдан Котенко – другий в інформаційних технологіях. 1 стор.
  • Можновладці наввипередки критикують абонплату на газ. Хороший піар! 1 стор.
  • 30 років міській ветеранській організації. Вітаємо! 2 стор.
  • Центр первинної медико-санітарної допомоги чимало встиг зробити для Власівської амбулаторії. Людмила Шумейко розповідає. 2 стор.
  • Вандали пошкодили тротуарну плитку біля пам’ятника Невідомому Солдату. Сергій Твердовський, Роман Домбровський планують провести ремонтні роботи до Дня Перемоги. 2 стор.
  • Світловодські поляки презентували громадську організацію і оголосили про свої наміри. 3 стор.
  • Всеукраїнський фестиваль-конкурс академічної музики. Учні нашої музичної школи посіли призові місця у різних номінаціях. Вітаємо! 3 стор.
  • Лікар-психіатр Сергій Ляшенко радить як боротися з депресією – дуже корисна інформація. 6 стор.
  • Доленосні рішення 34-ої сесії міської ради: ставки податків змінено. 6,7 стор.
  • З вашим приватним оголошенням у "Вечірці" і на цьому сайті ознайомляться щонайменше 5000 світловодців. Звертайтеся! Безкоштовно – на купоні газети. 7 стор.
  • Як там у Львові виступати? Олена Куценко розповідає. 8 стор.

Передплачуйте газету "Світловодськ вечірній" у будь-якому поштовому відділенні чи в редакції газети! Передплатна ціна на місяць – 10 грн. "Вечірка" шанує своїх передплатників, підтримує їх і допомагає! Станьте членом нашої великої команди!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top