Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Блоги Тетяна Дроздова

Світловодськ позитивний: наша лікарня друга в області, новий банк відкрився, 31 малюк народився...

Світловодськ позитивний: наша лікарня друга в області, новий банк відкрився, 31 малюк народився...

І на цьому тлі війна між міським головою і депутатською більшістю досягла свого апогею – виконавчий комітет ліквідували і створювати новий не поспішають… Про це та інше читайте у газеті "Світловодськ вечірній" № 6 (2424) за 9 лютого 2017 року
^ Реклама ^

Газета "Світловодськ вечірній" незабаром стане єдиним НЕЗАЛЕЖНИМ міськрайонним друкованим виданням. Приєднуйтеся до спільноти наших друзів і передплатників сьогодні!

Шановні жителі міста Світловодська, селища Власівка і Світловодського району! Рано чи пізно, добровільно чи примусово ми станемо об’єднаною територіальною громадою. Тож, і успіхи, і проблеми будуть у нас спільними. Про них ми і будемо писати. Неупереджено, незалежно від влади, враховуючи думку наших читачів – звичайних людей Світловодщини!

Сьогодні редакція газети, як ніколи, потребує Вашої допомоги. Завтра ми підтримаємо Вас!

З повагою
Тетяна Дроздова, редактор.


Cьогодні в номері:

  • Валентин Козярчук Юрію Котенку – квіти і теплі слова на честь перемоги. 1 стор.

  • Юрій Мєшков створив відділення нового банку. Що пропонує? 1 стор.


  • Хто діє по закону, а хто всупереч йому? Знову суд буде розбиратися. Двосерійна сесія відбулася. 2 стор.


  • Патова ситуація з виконкомом – кворуму немає, а якби і був – комітет нелегітимний. Нагальні питання не розглядаються. 3 стор.


  • "Світловодськпобут" не може отримати 2 мільйона з мешканців гуртожитків. Сергій Московський разом з Валентином Козярчуком розповідають про борги на прес-конференції. 3 стор.


  • На дорогах знову небезпечно. Фури перекривають рух транспорту, легковики б’ються на льоду, водії лають комунальників. 3 стор.


  • З вашим приватним оголошенням у "Вечірці" і на цьому сайті ознайомляться щонайменше 5000 світловодців. Звертайтеся! Безкоштовно – на купоні газети. 7 стор.


  • Суцільний позитив: боксери, дзюдоїсти з перемогами, 24 дитини народилося у Світловодську, 1 – у селищі Власівка, 6 – в районі. З них 19 – хлопчики. Вітаємо юних спортсменів і батьків! 8 стор.


Передплачуйте газету "Світловодськ вечірній" у будь-якому поштовому відділенні чи в редакції газети! Передплатна ціна на місяць – 10 грн. "Вечірка" шанує своїх передплатників, підтримує їх і допомагає! Станьте членом нашої великої команди!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top