Четвер, 28 березня 2024
Блоги Тетяна Дроздова

Хто кого: Юрій Медведєв проти Сергія Московського

Хто кого: Юрій Медведєв проти Сергія Московського

Від цієї війни п’ять діб без світла потерпали орендарі приміщень у Бізнес-центрі на Героїв України,94. Про це та інше читайте у газеті "Світловодськ вечірній" №52 (2418) за 29 грудня 2016 року


Газета "Світловодськ вечірній" незабаром стане єдиним НЕЗАЛЕЖНИМ міськрайонним друкованим виданням. Приєднуйтеся до спільноти наших друзів і передплатників сьогодні!

Шановні жителі міста Світловодська, селища Власівка і Світловодського району! Рано чи пізно, добровільно чи примусово ми станемо об’єднаною територіальною громадою. Тож, і успіхи, і проблеми будуть у нас спільними. Про них ми і будемо писати. Неупереджено, незалежно від влади, враховуючи думку наших читачів – звичайних людей Світловодщини!
Сьогодні редакція газети, як ніколи, потребує Вашої допомоги. Завтра ми підтримаємо Вас!

З повагою,
Тетяна Дроздова, редактор.


Cьогодні в номері:

  • Щастя і добра у Новому році бажають нам всім світловодські і київські політики. 1стор.


  • Гіпер-активність міської влади просто вражає! 30 сесій за 13 місяців роботи міської ради сьомого скликання. Про сесії №29 і №30 коротко. 2 стор.

  • Я побувала у "Мастері" – готельно-розважальному комплексі. Зазирнула у кожен закуток. Ділюсь враженнями – наче опинилась за кордоном… 2 стор.


  • Костянтин Каспров відкрив Арт галерею в центрі міста на радість творчим людям і поціновувачам мистецтва. На урочистому відкритті побували наші кореспонденти. 3 стор.

  • Хто кого: Юрій Медведєв проти Сергія Московського. Війна за Бізнес-центр, другий раунд. 3 стор.


  • За проїзд у маршрутках по місту – 5 грн. , до Власівки – 7 грн. мають намір правити перевізники. Регуляторний акт опубліковано. Ви проти? Звертайтеся до кабінету №9 виконкому. 6 стор.


  • Останнє попередження Олександра Наумчика – обережно з піротехнікою! Чому останнє? Бо звільнився з посади начальник Управління економіки і розвитку міста. 7 стор.


  • Приходьте до ялинки у новорічну ніч. Побачення Ларисою Ляшенко призначено на 02:00. 7 стор.


  • Непереможні баскетболісти знову порадували вболівальників! Володимир Лисак ділиться враженнями від ігор і незмінно дякує Віктора Короля. 8 стор.


  • Готуємося до року Вогняного Півня – надзвичайно корисна інформація! 8 стор.


  • З вашим приватним оголошенням у "Вечірці" і на цьому сайті ознайомляться щонайменше 5000 світловодців. Звертайтеся! Безкоштовно – на купоні газети.


Передплачуйте газету "Світловодськ вечірній" у будь-якому поштовому відділенні чи в редакції газети! Передплатна ціна на рік – 120 грн. "Вечірка" шанує своїх передплатників, підтримує їх і допомагає! Станьте членом нашої великої команди!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top