Субота, 20 квітня 2024
ТОП-новини Добрі справи

Новорічні привітання нашим захисникам від світловодських волонтерів!

Новорічні привітання нашим захисникам від світловодських волонтерів!
Ми повернулись з чергової поїздки в зону АТО. Дві ночі поспіль в дорозі. Маршрут розпочався з Мар`їнки. Відвідали підрозділ 42 батальйону, привітали з наступаючими святами, передали домашні смаколики, ялинки, прикраси, три спальники. Одну ялинку подарували білоруським побратимам, які захищають нас разом з нашими бійцями.


Ранок 25 грудня вразив тишею, цього разу не "гупало" і не "бахкало", а потім Авдіївка, "промка" і тут повна тиша, аж у вухах дзвенить, поспілкувались з бійцями і командиром роти і знову в дорогу. В Торецьку були о 14:30, а ще на нас чекав "Камиш".
Поки Дмитро і Сергій відпочивали, я з місцевим волонтером поїхала на "нульовку". Порадувала бійців подарунками і смачненьким від світловодських господинь. Та найбільше хлопці раділи 200 м кабелю, який надала Кременчуцька ГЕС, дякуємо директору Сергію Яременку.

Цього разу вантаж був різноманітний і дуже смачний. Аня Збираник наварила голубців, насмажила котлет, Ольга Дубина разом з "ревівськими бджілками" приготували тушковану картоплю, смачну випічку. Таня Курка – фірмові пиріжки і величезний торт. Віктор Регеша передав копченості власного виробництва. Домашню консервацію, овочі, випічку зібрали Павлівська, Григорівська і Подорожненьска громади.

Учні Павлівської школи передали міні-пічки і чудо-свічки, які виготовили своїми руками. Учні Подорожненської школи виготовили обереги та малюнки. Колектив універмагу "Комсомолець" зібрав та передав ялинкові прикраси, цукерки. Євгенія і Зінаїда напекли пиріжків, передали консервацію, сало, солодощі. Наталя Задорожня, Наталя Цвік зібрали передачу – каву і цигарки. Наші "моторні ручки" – Наташа і Іра сплели три маскувальні сітки, дві віддали на "промку", одну на "Камиш", а також новорічні сувеніри і віночки.

Працівники охорони Кременчуцької ГЕС зібрали теплі речі, ковдри і матраци.
Колективу Палацу культури і директору Ларисі Ткач –Ляшенко вдячні за 85 подарунків. Світлані Шумській (міська дитяча бібліотека) подяка за сувеніри і дитячі малюнки, спасибі директору Краєзнавчого музею Андрію Бутку.

Як завжди, наші постійні благодійники, яких ми не втомлюємося дякувати за дуже вагому допомогу:
Віктор Король, генеральний директор ПП "Віктор і К",
Олена і Олександр Дзюники, ТМ "Мастер",
Олег Медяник, депутат Світловодської районної ради, керівник ТМ "Світ сир" та фермерського господарства "Корида",
Григорій Кодаченко, виконавчий директор ТОВ "Спецзовнішкомплект",
Олександр Коханюк, СПД Коханюк "Світловодська Паляниця",
Айкарам Тартікян, керівник ТОВ "Земля і люди",
Ірина Башмаченко, ФГ "Башмаченко",
Тетяна Адактуєва, ФГ "Колос",
Віктор Бурлака, начальник управління каналу "Дніпро-Інгулець",
Віталій Коваленко і Свято-Покровський собор,
Олег Тарахненко і церква Петра і Павла,
Роман Батіг і церква Святого Миколая УПЦКП,
Світлана Березюк, головний лікар комунального закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги Світловодської районної ради Кіровоградської області".

Низько вклоняюсь двом чудовим родинам за фінансову підтримку, які попросили не називати їх імена. Закупили 10 пар "дутиків" і 8 пар калош до валянків, засоби гігієни (мило, серветки), пральний порошок, миючи засоби, новорічні прикраси.

Спасибі, спасибі і ще раз спасибі Тетяні і Олександру Федоровим за наданий транспорт.

Дорогі наші помічники, добрі не байдужі люди, все, що ви зібрали, ми відвезли і передали бійцям на передову. Від них вам щирі подяки! А від нас привітання з наступаючими святами! Добра і миру нашій Україні!

Дарія Ільїна,
Сергій Волков,
Дмитро Грицеєнко.


Світловодськ – Марїнка – Авдіївка – Торецьк – "Камиш"

Новорічні привітання нашим захисникам від світловодських волонтерів!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top