П’ятниця, 19 квітня 2024
Блоги Тетяна Дроздова

Про підсумки виборів у першій об’єднаній територіальній громаді на Світловодщині і їх наслідки для майбутнього міста

Про підсумки виборів у першій об’єднаній територіальній громаді на Світловодщині і їх наслідки для майбутнього міста

Великоандрусівська ОТГ об’єднала 2 сільські ради і 7 населених пунктів: Велика Андрусівка, Калантаїв, Сніжкова Балка, Вищепанівка (Іллічівка), Подорожнє, Бабачівка, Нагірне. Про це та інше читайте у газеті "Світловодськ вечірній" №51 (2417) за 22 грудня 2016 року


Газета "Світловодськ вечірній" незабаром стане єдиним НЕЗАЛЕЖНИМ міськрайонним друкованим виданням. Приєднуйтеся до спільноти наших друзів і передплатників сьогодні!

Шановні жителі міста Світловодська, селища Власівка і Світловодського району! Рано чи пізно, добровільно чи примусово ми станемо об’єднаною територіальною громадою. Тож, і успіхи, і проблеми будуть у нас спільними. Про них ми і будемо писати. Неупереджено, незалежно від влади, враховуючи думку наших читачів – звичайних людей Світловодщини!
Сьогодні редакція газети, як ніколи, потребує Вашої допомоги. Завтра ми підтримаємо Вас!

З повагою,
Тетяна Дроздова, редактор.


Cьогодні в номері:

  • Ялинку відкрили у день Святого Миколая – малеча раділа. 1стор.

  • На політичні теми говорив міський голова з пенсіонерами та "бюджетниками", але й поділився досвідом поповнення міської казни: "кошмаримо " заправки, "жаримо" ларьки. 1,2 стор.

  • Головою новоствореної ОТГ стала сільський голова Андрусівки з 10-річним стажем Ніна Іващенко. 1 стор.

  • Юрій Сапянов про перше засідання суду за позовом Валентина Козярчука. Хто правий, суд буде з'ясовувати довго. Передбачається багатосерійна детектива. 2 стор.

  • З подарунками до дітлахів мало не в чергу: перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко, міський голова Валентин Козярчук, помічник народного депутата Олеся Довгого Марина Саакян, громадські активісти з ГО "Світле місто" і "Майбутнє без меж". 3 стор.

  • Лікарі попереджають: грип наступає; їжте з обережністю у новорічні свята і тільки якісні продукти. 6 стор.

  • "ТОВ "ЯРК - Комфорт" має намір здійснити зміну тарифів на послуги. Розрахунки тарифів вивчайте на 7стор. Робіть свої зауваження за вказаною адресою. Час пішов! 7 стор.

  • Іван Маліновський має намір роздати подарунки дітям - "чорнобильцям". 7 стор.

  • Знайдіть себе на фото Ігоря Котлярова. Придбайте газету на пам’ять нащадкам. 8 стор.

  • Дзюдоїсти знову перемагають. Вітаємо Станіслава Рибіна і Ярослава Бережного! 8 стор.

  • Готуємося до року Вогняного Півня – надзвичайно корисна інформація! 8 стор.

  • З вашим приватним оголошенням у "Вечірці" і на цьому сайті ознайомляться щонайменше 5000 світловодців. Звертайтеся! Безкоштовно – на купоні газети. 7 стор.


Передплатити газету "Світловодськ вечірній" з січня 2017 року можна тільки в редакції газети, з лютого – у будь-якому поштовому відділенні! Передплатна ціна на рік – 120 грн. "Вечірка" шанує своїх передплатників, підтримує їх і допомагає! Станьте членом нашої великої команди!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top