Субота, 20 квітня 2024
Сергій Тишко ТОП-новини

«Лісозавод» не справдив очікування Новина з фото

«Лісозавод» не справдив очікування
В неділю, 10 січня, кілька сотень любителів підльодного лову вийшли на Дніпровський лід на шлюзовий канал в районі Лісозаводу. Адже "рибацький телеграф" розніс новину, що сюди зайшла таранька. Начебто, 2-3 дні напередодні тут непогано порибалили. І клювало після 2-ї години дня майже до смерку.


Та хто ж це всидить дома до обіду? Тому уже біля 9-ї ранку на льоду було більше сотні любителів. Переповнений автобус № 12 не зміг забрати всіх бажаючих і рибалки чекали його наступних рейсів по зупинках, хто годину, а хто і дві.

Але кльову цього дня так і не діждались, навіть ті, хто залишився до самого вечора. І хоч декому пощастило (максимальний улов склав аж 6 тараньок), але всі останні пішли додому пусті.

В чому причина відсутності риби – невідомо. Але майже всі рибалки, які залишили свої палатки та спілкувалися на цю тему, були одностайні: тараньку сюди не пропустили чисельні браконьєрські сітки. Шлюзовий канал ними перегороджено від берега до берега. А від "шпунтів" і до бази "Динамо" - так там взагалі, як казали очевидці, сітки через кожні 100-150 метрів.

До речі, Кіровоградрибохорона оперативно зреагувала на наше повідомлення щодо браконьєрських сіток. Близько 15-ї години на "Лісозавод" прибула із Кіровограда ціла бригада рибінспекторів. І хоч їм по Техніці безпеки заборонено виходити на тонкий лід (товщина льоду в цих місцях не перевищувала 10 см), та надіємося, що сьогоднішній рейд не буде безрезультатним.
«Лісозавод» не справдив очікування
«Лісозавод» не справдив очікування


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top