Субота, 20 квітня 2024
Спорт

Микола Мартиненко — «Чемпіон міста-2015» з шахів Новина з фото

Микола Мартиненко — «Чемпіон міста-2015» з шахів

З 14 листопада по 20 грудня у Світловодську тривав чемпіонат міста з шахів. Нинішнього року турнір проходив на приз газети "Світловодськ вечірній".


Як і прогнозувалося, боротьба між найсильнішими шахістами міста була запеклою. До фінішу прийшли 8 шахістів, з-поміж яких найбільш напруженою була зустріч між кандидатами в майстри спорту Олександром Бендюком та Миколою Мартиненком. Кожен з них здобув 6 перемог з 7 можливих й показав стабільну, комбінаційну гру. Обидва спортсмени були гідні звання "Чемпіона міста-2015", але під час особової зустрічі між лідерами Олександр Бендюк програв і перше місце присудили неодноразовому чемпіону міста Миколі Мартиненку. Бронзовим призером став першорозрядник Анатолій Кучеренко, він набрав на 1 очко менше ніж "чемпіони".

Переможці турніру нагороджені грамотами від управління молоді та спорту, а також передплатою на 2016 рік на газету "Світловодськ вечірній".

Представники шахового клубу ім. В.В. Козярчука щиро дякують редакції газети "Світловодськ вечірній" за багаторічну співпрацю та активну громадянську позицію.

Вілорій Ушаков,
головний суддя змагань


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top