Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Афіша Світловодська

Вечір пам’яті Кузьми Скрябіна Афіша

Вечір пам’яті Кузьми Скрябіна
16 серпня у Світловодську відбудеться вечір пам’яті Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка) у форматі благодійного акустичного концерту.
^ Реклама ^

До участі у заході запрошуються виконавці та гурти міста — шанувальники творчості Кузьми. Для всіх гостей заходу вони виконають популярні пісні Скрябіна.

У програмі вечора також передбачено перегляд тематичного відео на великому екрані, проведення благодійного аукціону, декількох конкурсів на знання творчості Кузьми тощо. Всі охочі зможуть зробити власні записи у спеціальну книгу пам’яті від дизайнерки Ксенії Бондаренко зі словами подяки та побажаннями, яку пізніше буде відправлено батькам Андрія разом з чудовим портретом Кузьми від художниці Олени Коваленко. У форматі відкритого мікрофону присутні зможуть поділитися своїми спогадами, думками... Також всі охочі мають нагоду поділитися своїми фото з Андрієм, його автографами у форматі фотосушки. Свої фото та відео можете залишати в коментарях на цій сторінці, або надсилати на пошту: svetlovodsk@gmail.com

Організатори заходу (ГО "Патріот Світловодська", АМК "Златопілля" та Інтернет-видання "Світловодськ") зауважують, що вхід на вечір пам’яті безкоштовний, а мальовниче місце для проведення заходу люб’язно надано адміністрацією спортивного клубу "Бомонд" (вул. Ювілейна, 1а).

Тож, запрошуємо усіх шанувальників творчості Андрія Кузьменка на благодійний вечір пам’яті, а всіх, хто вміє співати, грати на музичних інструментах — до участі у концертній програмі.

Дата: 16 серпня
Початок: 20:00
Місце: СК "Бомонд" (вул.Ювілейна, 1а)
Вхід: безкоштовний

Телефони для довідок за напрямками:
067 754 85 92 (Юлія Іоненко) — організаційні питання.
067 195 66 53 (Олександр Стригуль) — прийом заявок виконавців.
068 788 23 45 (Андрій Маліцький) — прийом заявок виконавців, звук.
097 715 53 57 (Богдан Дроздов) — організаційні питання, фотосушка.

Інформаційну підтримку заходу забезпечують газети "Світловодськ вечірній" та "Світловодськ Інформ", а також ТРК "Веселка".


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top