Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Вперше у Світловодську — Міжнародний баскетбольний табір

Вперше у Світловодську — Міжнародний баскетбольний табір
Неординарна подія відбудеться незабаром у Світловодську. З 25 по 29 травня в міському спортивному комплексі ім. А. Тузовського працюватиме Міжнародний баскетбольний табір.
^ Реклама ^

Про це нашому виданню повідомив тренер з баскетболу Володимир Лисак:

"До нас приїздять представники американської організації "Кільця надії", це вісім американських тренерів, які викладають в коледжах та в школах і упродовж п’яти днів будуть проводити тренувальні заняття для наших хлопців. Ми зібрали три вікові групи по 50 осіб в кожній, тобто, тренуватися будуть 150 наших дітей".


Володимир Лисак розповів, що зв’язався з американською організацією через соціальні мережі та знайомих місіонерів, і досвідчені американські тренери охоче відгукнулися на запрошення попрацювати у нашому місті. Володимир Олексійович переконаний, що таке спілкування буде корисним для юних світловодців, й для розвитку баскетболу в цілому. По закінченні занять дітям вручать сертифікати про участь у Міжнародному таборі, баскетбольні м’ячі та подарунки.

Тренування триватимуть з 11:00 до 14:00 та з 16:00 до 19:00. Групи вже укомплектовані, але усі охочі поспостерігати за навчанням можуть приходити у ці часи до спорткомплексу, повідомив Володимир Лисак.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top