Вівторок, 19 березня 2024
Авто

Капітальний ремонт вулиці Богдана Хмельницького офіційно завершено

Капітальний ремонт вулиці Богдана Хмельницького офіційно завершено
Іван Добровольський, Юрій Котенко, Олександр Чернявський

Світловодці вже встигли оцінити якість нової дороги, а от урочисте відкриття об’єкта, із запрошенням поважних гостей з області, відбулося 16 вересня.


Окрім представників місцевої влади та громадськості міста на урочистості завітали заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Олександр Чернявський та помічник-консультант народного депутата України Олександра Єдіна Іван Добровольський. Разом з міським головою Юрієм Котенком гості виконали почесну місію — перерізали символічну стрічку та офіційно відкрили відремонтовану дорогу.

— Сьогодні неординарна подія для міста, адже стільки праці було затрачено на реалізацію цього проекту, і ось результат — гарна, відремонтована, нова дорога, напевно, найкраща в області, — зазначив Олександр Чернявський та побажав, аби такі дороги були в усьому місті, області.

До привітань приєднався Іван Добровольський:
"Я знаю, як Олександр Єдін постійно переймався питанням ремонту Богдана Хмельницького, адже це була його обіцянка. Дуже добре, що дорога відкривається напередодні 2014 року, який Президент України пообіцяв оголосити роком регіональних доріг, тож це добрий почин. Ми будемо і далі співпрацювати з міською та обласною владою, аби відремонтувати більше доріг".

Вітаючи городян з приємною подією, міський голова Юрій Котенко відзначив, що цей проект вдалося реалізувати завдяки спільним зусиллям народного депутата України Олександра Єдіна, обласної та місцевої адміністрації. Крім того, мер міста висловив сподівання, що до кінця року вдасться закінчити ще й капітальний ремонт вулиці Леніна та В. Бойка.
"Це два основні напрямки, які заплановано виконати цього року", — наголосив міський голова.

Яскравим завершальним моментом урочистостей став невеличкий концерт за участю артистів Палацу культури.

Загальна кошторисна вартість виконання проекту — 6 млн. 975 тисяч гривень. Загалом було відремонтовано 2 тисячі 200 метрів дороги, загальна площа ремонту — 16 тисяч 136 квадратних метрів, для ремонтних робіт вулиці використано 4 тисячі 576 тонн асфальтної суміші.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top