Субота, 20 квітня 2024
Свято

Кольорове свято

Кольорове святоДіти — це щастя! Саме тому 1 червня весь світ відзначає "професійне" дитяче свято — Міжнародний день захисту дітей.
Воно святкується з 1950 року за підтримки Організації Об'єднаних Націй і є ще одним способом нагадати дорослим, що діти — беззахисні, вони потребують підтримки, захисту та любові.


Традиційно 1 червня в м. Світловодську були проведені загальноміські заходи по відзначенню Міжнародного Дня захисту дітей. В парку ім. Шевченка міська влада за допомогою спонсорів та благодійників влаштувала дітлахам справжнє свято. Діти приймали участь в різноманітних конкурсах, вікторинах, співали, танцювали, малювали, а також із задоволенням ласували морозивом та різними солодощами.

Кольорове святоДо проведення свята не могло не залучитись і Світловодське представництво Товариства Червоного Хреста України, адже збереження безпеки життя дитини є однією з пріоритетних завдань Товариства. "Намалюю мрію!" — таку назву отримав конкурс малюнку на асфальті. По-різному зображали дітлахи свої мрії: хтось малював себе хоробрим рятувальником, хтось — відважним моряком, хтось відтворив мрію про власну тваринку, та навіть про власний дім. Всі юні таланти отримали від Товариства Червоного Хреста подарунки.

Але найголовніше — всі діти отримали безліч задоволення від влаштованого свята, а його організатори отримали подяку від дітей у вигляді щирих посмішок та щасливих оченят.

Голова Світловодської МРО Товариства Червоного Хреста України
Тетяна Буравцева

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top