Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи Культура

Благодійність за допомоги органу

Петер КляйнертПетер КляйнертКонцерт органної музики у виконанні німця Петера Кляйнерта, який анонсувало Кіровоградське радіомовлення на 3 травня у римо-католицькому соборі облцентру, став справжньою втіхою для "адептів" цього древнього музичного інструменту.
І це був не просто концерт — це була благодійна акція, яку зорганізували полтавський реабілітаційний центр "Повернись додому" та громадська організація матерів дітей-інвалідів "Серце матері"…
^ Реклама ^

Як повідомив органіст на початку концерту, чиї виступи мали насолоду слухати ледь у всіх країнах Європи, а останні кілька років — і в багатьох українських містах, він постійно відчуває бажання допомагати людям, обділених долею. Тому органні творіння Баха, Брамса, Гайдна, інших великих композиторів минулого в Україні він грає переважно безкоштовно, а добровільні пожертви вдячних слухачів направляються на підтримку неповносправних діток та лікування наркозалежних.

…Є сподівання, що його концерт у кіровоградському костьолі врятує комусь життя або поставить когось на ноги, адже слухачів цього вечора було у ньому стільки, що довелось приставні стільці монашкам виставляти. А люди, все одно, стояли у проходах — не вистачило на всіх.

Благодійність за допомоги органу

Благодійність за допомоги органу

Віталій Асауленко
Фото автора

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top