П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Світловодськ off-line

Світловодськ off-lineЗ самого ранку майже всі користувачі мережі Інтернет у Світловодську не змогли вийти у Всесвітню мережу.
Як повідомив Інтернет-виданню "Світловодськ" представник Інтернет-провайдера "CityNet" Віталій Мулявко, причиною цього став порив основної магістралі Інтернет у Світловодську, яка знаходиться у Криловському лісництві. За неперевіреними даними невідомими особами було пошкоджено (вирізано) близько одного кілометру кабелю. Проблему обіцяють усунути до вечора.
^ Реклама ^

А поки що розгнівані користувачі Інтернет-провайдерів "CityNet", "Фобос", "С-Нет" (Респект), "Київстар" продовжують "атакувати" службу підтримки своїх провайдерів телефонними дзвінками з простими запитаннями "Де Інтернет?!" і "Коли буде?!". І це не дивно, адже Всесвітнє павутиння вже давно перестало бути лише джерелом розваг. Велика кількість користувачів кожного дня працюють і заробляють у Мережі, та кожної хвилини втрачають гроші находячись offline.

Та ще більшою постає армія користувачів соціальних мереж: "Вконтакте", "Одноклассники", "Facebook", "Twitter" та ін., котрі вже просто не уявляють свого існування без щоденного переглядання "френдленти", написання "статусів", спілкування із друзями, перегляданням нових фото та відео.

Щось мені підказує, що за всіма показниками працездатність робочого персоналу підприємств та фірм міста різко підвищиться! :D

А пощастило сьогодні користувачам провайдерів "Укртелеком" та "Інтертелеком"! У них Інтернет є!

Богдан Дроздов
Фото: demotivators.ru

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top