Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Замах на пам’ять або обеліск Слави в полоні ринку

Замах на пам’ять або обеліск Слави в полоні ринкуМальовничий красень Світловодськ залишає незабутнє враження у кожного, хто вперше його бачить, розсипом білокам’яних будівель на схилах Дніпра, безкрайністю Кременчуцького моря, тихими плесами незлічених заплав, зеленю прибережних гаїв...
Височить у місті і обеліск Слави як символ нашої вдячності воїнам-визволителям, які загинули, поливши власною кров’ю придніпровську землю. Та страхітлива війна і досі відлунює у серцях людей.
^ Реклама ^

Обеліск Слави — це святиня, що нагадує про буремні роки війни. Зараз він знаходиться у "полоні" ринку "Світанок". На території, що оточує меморіальне місце — автостоянка, яка більше нагадує "вавілонське стовпотворіння". А декілька метрів — рясніють рекламні стенди майже заввишки з обеліском. Це — блюзнірство!

Газони, що оточують обеліск, вже давно не відновлюють, квіти не висаджують... Обеліск Слави, біля якого у глибокій скорботі схиляють голови сивочолі ветерани та молоді подружжя покладають квіти, фактично не виконує свої функції. Адже, подібні урочистості поряд із гамірним базаром схожі на погану виставу.

Тож, коли закінчаться ці бездуховні часи? І кому, як не обраній народом владі, проявити належну ініціативу і виправити цю ганебну ситуацію!

Григорій Губський,
голова об’єднаного комітету інвалідів Великої Вітчизняної війни.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top