Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

На Полтавщині відкриття полювання затьмарили людські жертви

На Полтавщині відкриття полювання затьмарили людські жертвиНа суботу, 4 вересня, припав початок нового мисливського сезону, який у зв’язку зі складними погодними умовами переносився з 14 серпня. Цього дня до лісових масивів Полтавської області подалися любителі полювання на пернатих. Мисливці нарешті змогли досхочу насолодитися цим процесом.
На жаль, для деяких мисливців улюблене заняття закінчилося трагічно.
^ Реклама ^

Так, у неділю, 5 вересня, на Дніпродзержинському водосховищі поблизу села Світлогірського, під час відпочинку, внаслідок перекидання човна, втопився 34-річний мешканець смт Кіровського Дніпропетровської області. Наразі, рятувальники та правоохоронці вжили заходи по розшуку тіла у водоймищі.

Також, 4 вересня, до 3-ї міської клінічної лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепального дробового поранення лівої щоки доставлений 54-річний мешканець міста Кременчука. Дане поранення чоловік спричинив собі сам під час полювання, випадковим пострілом з власної мисливської рушниці, поблизу села Святилівки Глобинського р-ну. Причиною травмування, як не банально це звучить, стала власна необережність.

Не пощастило на полюванні і 39-річному мешканцю міста Бориспіль Київської області. Чоловік приїхав до села Духове, що у Лубенському районі, на відкриття мисливського сезону. Перебуваючи поблизу річки Удай, він випадково натиснув на спусковий гачок рушниці, внаслідок чого отримав вогнепальне поранення лівої частини голови. Причиною самотравмування стала знову ж таки власна необережність.

Шановні мисливці! Закликаємо вас неухильно дотримуватися правил поведінки зі зброєю на полюванні. Пам’ятайте, що мисливська зброя є предметом підвищеної небезпеки. Персональну відповідальність за її технічний стан несе власник зброї. Також умовою безпечного користування мисливською зброєю є чітке виконання правил користування нею і сувора дисципліна всіх мисливців під час полювання.

Не допускається виїзд мисливців і перебування їх на полюванні з несправною і незареєстрованою зброєю.

Міліція Полтавщини бажає Вам безпечного полювання!

Алла Квіта,
інспектор ВЗГ УМВС України
mia.pl.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top