Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Фоторепортаж Здоров'я

Світловодців грипом не залякаєш!

Третього листопада ми вийшли на вулиці міста, аби запитати пересічних громадян, що вони думають про епідемію грипу і потужну піар-компанію навколо неї, як захищаються. Перше, що впало в око: ми не зустріли жодної людини у розпачі. Триває жвава торгівля біля "Всесвіту". Палатки кандидатів у президенти стоять, біля них мерзнуть найняті жінки. Ми довго шукали людей у масках, яких катастрофічно не вистачає в аптеках. Ось результат:
Світловодців грипом не залякаєш!Юля, 31 рік:
– Я з Кременчука. Заклик носити маски від грипу сприймаю нормально, але ж їх немає ні в Світловодську, ні в Кременчуці. Хтось непогано заробив, а скільки заробить ще, якщо не припиниться масове залякування народу. У мене є невеликий досвід боротьби з осінніми хворобами: вдягаюся тепло, п'ю теплий чай, щодня прибираю в квартирі, провітрюю помешкання, вживаю часник, цибулю, хрін. Раджу і вам, це дешево і ефективно.
^ Реклама ^

Світловодців грипом не залякаєш!Олександр, 25 років:
– Я буваю на вулиці тільки у крайній необхідності,бо працюю вдома. Ось вийшов з респіратором, який застосовують на будівництві, бо заздалегідь не встиг купити маску в аптеці, а тепер їх там немає. Бачив жартівників у новорічних масках… Проте грип був, є і буде. Люди хворіють, а від ускладнень іноді помирають і в інших країнах, але ніде такого масового психозу немає. Я вважаю, що народ просто "розводять" на гроші.

Світловодців грипом не залякаєш!Анатолій , 50 років:
– Одягаюся тепло, підвищую імунітет, вживаю вітаміни. Я сьогодні їхав в машині і слухав по радіо, що дуже все перебільшено. Насправді все не так страшно, показники захворюваності на рівні минулих років. Отже, неважко здогадатися, що паніку створили штучно, але я їй не піддамся. Сподіваюся, що все буде добре. Тим більше, що масово люди хворіють і помирають на Заході України. До нас епідемія не дійшла. Посміхайтеся і все буде гаразд!

Світловодців грипом не залякаєш!Сергій, 49 років:
– Від будь-яких застуд лікуюся у домашніх умовах. Маски не ношу і носити не збираюся. Істерія щодо грипу по телевізору мене просто дратує. Як завжди, несподівано прийшла зима, люди позамерзали і значна їх частина захворіла. Все було б як завжди, аби не вибори. Зараз у нас так турбуються про народ, що не доведи господи! А споживчий кошик у людей все менший і менший. Не хочу я на цю тему говорити!

Світловодців грипом не залякаєш!

Світловодців грипом не залякаєш!

Світловодців грипом не залякаєш!

Світловодців грипом не залякаєш!

Світловодців грипом не залякаєш!


Тетяна ДРОЗДОВА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top