П’ятниця, 19 квітня 2024
Освіта Фоторепортаж

Навчанням довели: вони – кращі!

У навчанні, у старанності, у наполегливості і ще багато в чому, адже щоб отримати за навчання у школі золоту (та навіть і срібну) медаль, погодьтеся, попрацювати треба добряче. Цього року 11 випускників стали золотими медалістами та 15 – срібними з 355 одинадцятикласників.

1 липня світловодська делегація на чолі з заступником міського голови з гуманітарних питань Оленою Макковій вирушила до Кіровограда на урочистості, присвячені найрозумнішим випускникам 2009 року з усієї області. Саме там 108 найкращим одинадцятикласникам (серед яких 11 – наші) заступник Кіровоградської ОДА С. Негода та заступник голови обласної ради В. Бондар вручили нагороди за 11-річну працю – золоту медаль, атестати про освіту та книжки в подарунок. Урочистості та концерт пройшли на центральній площі обласного центру. Слід зауважити, що лише Кіровоград дав більшу цифру медалістів, решта міст та сіл районів далеко позаду, скажімо, Світловодський район має лише одну золоту медаль.


Ця поїздка, а ще – фотографування, зйомки репортажу, відвідання пам’ятних місць – своєрідний подарунок міста випускникам. Але на цьому приємні сюрпризи не закінчилися.

Наступного дня медалістів (і злотих, і срібних) запросили до кабінету міського голови, де їх привітали, вручили Подяки міської ради за високі досягнення у навчанні, подарунки, квіти. Зокрема, Віталій Юшко, секретар міської ради (на фото), подякував присутнім за їхню працю та велике прагнення здобувати знання, побажав вступити до того навчального закладу, в якому мріють навчатися, а також висловив сподівання, що себе вони – молоді та перспективні – реалізовуватимуть у своєму рідному місті.

Вшанували й колективи шкіл, які виростили таких старанних учнів (найбільше – з 26 – 11 – ЗОШ №3). На завершення присутніх чекало чудове спілкування за фуршетом.

«СВ»,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top