Четвер, 18 квітня 2024
ТОП-новини Авто Надзвичайні пригоди

ФОТОФАКТ: Автобус врізався в зупинку у центрі Світловодська (ДОПОВНЕНО) Новина з фото

ФОТОФАКТ: Автобус врізався в зупинку у центрі Світловодська (ДОПОВНЕНО)
Очевидці повідомляють, що ДТП сталося сьогодні, 28 березня, у центрі міста, біля магазину "Оптовичок", близько 16:30. Маршрутний автобус, яких рухався від автостанції у напрямку площі, в'їхав прямо у автобусну зупинку.


Прокоментувати ДТП ми попросили інспектора патрульної поліції Сергія Стороженка, який особисто виїжджав на місце події. Ось що він повідомив нашому виданню:

"ДТП сталася, як вам вже відомо, близько 16:30 на автобусній зупинці біля магазину "Оптовичок". Маршрутний автобус марки ПАЗ рухався по вулиці Героїв України від автостанції у напрямку центральної площі міста і врізався у металеву конструкцію зупинки. Водій пояснив причину пригоди так: відмовили гальма і він, щоб не пошкодити автомобілі, які рухалися попереду, спрямував автобус у металевий стовп. Одна пасажирка постраждала і звернулася за медичною допомогою до ЦРЛ, діставшись туди самостійно. Про її стан нічого поки що не відомо. Ми перекрили дорогу від перехрестя вулиць Героїв України – Чорноморівська і до Героїв України – Гагаріна задля безпеки дорожнього руху і можливості проведення слідчих дій. По даному факту порушено кримінальну справу. Слідство триває".


На наше прохання черговий лікар хірургічного відділення ЦРЛ повідомила, що постраждала у ДТП жінка звернулася на санпропускник. Її оглянули хірург і реаніматолог. Виявили забої, підвищений тиск. Очевидно, що жінка пережила стрес. Не можна виключати і черепно-мозкову травму, бо вона вдарилася головою, тож їй запропонували обстеження і лікування у стаціонарі. Вона відмовилася письмово і пішла додому.

ФОТОФАКТ: Автобус врізався в зупинку у центрі Світловодська (ДОПОВНЕНО)

ФОТОФАКТ: Автобус врізався в зупинку у центрі Світловодська (ДОПОВНЕНО)



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top