Четвер, 28 березня 2024
ТОП-новини Відео Спорт

Мар’яна Литвин — чемпіонка України з хортингу (ДОПОВНЕНО) Новина з фото Новина з відео

Мар’яна Литвин — чемпіонка України з хортингу (ДОПОВНЕНО)
Понад 280 спортсменів з різних регіонів взяли участь у чемпіонаті України з хортингу, що тривав протягом двох днів, з 25 по 26 березня, у місті Ірпінь Київської області. Чемпіонат пройшов у рамках підготовки до Кубку Європи, який відбудеться у місті Трускавці 7-9 квітня.


Світловодський район на змаганнях представляли семеро хортингістів. За результатами турніру чемпіонкою стала уродженка селища Павлівка Мар’яна Литвин (на першому фото — в центрі), яка виступала у віковій категорії 16-17 років, у вазі 45-50 кг. У розділі "Двобій" Мар’яна посіла перше місце: у фіналі дівчина за 20 секунд больовим прийомом перемогла суперницю з Чернігова. Попереду на переможницю зі Світловодщини чекає нове випробування — Кубок Європи.

Гарні результати продемонстрували й представники Світловодська — вихованці гуртка "Хортинг" ЦВПВ, які взяли участь у Всеукраїнських змаганнях з хортингу серед дітей віком від 10 до 13 років та у Чемпіонаті України з хортингу з-поміж юніорів-кадетів та дорослих віком від 14 років і старше.

Керівник гуртка Ігор Дмітрієв розповів, що його вихованці — Ярослав Вескі та Лев Давидов (у вікових категоріях 10-11 та 12-13 років), а також Дмитро Басенко (у віковій категорії 14-15 років) вийшли у півфінал, а потім боролися за третє місце. Цього разу юні спортсмени не посіли призових місць, але для них це були перші змагання такого високого рівня, тому вони здобули важливий досвід, необхідний для подальшого розвитку і вдосконалення своїх навиків.

Керівник гуртка Ігор Дмітрієв висловлює подяку керівництву закладу ЦВПВ та депутату Світловодської міської ради Анатолію Шаповалу за фінансову підтримку для відрядження команди на змагання.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top