Четвер, 28 березня 2024
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Аварія на магістральному трубопроводі сталася у Світловодську (ДОПОВНЕНО)

Аварія на магістральному трубопроводі сталася у Світловодську (ДОПОВНЕНО)
До редакції нашого видання звертаються мешканці вулиць Приморська, Будівельників, Героїв України, Бульвар Дніпровський, які потерпають без води другу добу, з проханням дізнатися, що сталося.


Прокоментувати ситуацію ми попросили Людмилу Гетманець — директора Світловодського ВКГ ОКВП "Дніпро Кіровоград". Людмила Миколаївна повідомила, що вчора вдень на магістральному трубопроводі діаметром 400 мм, який пролягає в районі гаражів, поблизу ресторану "Околиця", сталася аварія.

Довелося тимчасово відключити будинки за №№14, 16, 18, 20 по вулиці Будівельників. Працівники підприємства "відкачали" воду з місця аварії і продовжили подачу води, але до верхніх поверхів вона не дійшла.

Сьогодні дві ремонтні бригади працюють і будуть працювати доти, доки не ліквідують аварійну ситуацію. Вода буде!

***
"Ремонтники впоралися з роботою по ліквідації аварії вчора, 8 грудня, близько 22:30. Зразу ж подали воду на будинок №20 по вулиці Будівельників. Потрібний тиск води в трубопроводі набрали за ніч, тож вода є і на верхніх поверхах будинків №106 по вулиці Героїв України та №22 по вулиці 8 Березня." – щойно повідомила нашому виданню Людмила Гетманець.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top