Субота, 20 квітня 2024
Культура

Коли говорить поезія… Новина з фото

Коли говорить поезія…
Літературна скарбниця поетичної Світловодщини поповнилася новою збіркою віршованих творів нашого земляка, який мешкає в Латвії, Кость Гавриловича Оверченка.


Презентація збірки "Люблю тебе таку, яка ти є…" відбулася цими днями у читальній залі бібліотеки-філії №7. Презентувала нову збірочку голова літературного обєднання "ЛІТО" Лідія Андріївна Лаврик.

Лідія Андріївна ознайомила присутніх з життям та творчістю Кость Оверченка, а потім презентувала нову збірочку поезій. До книжки 95-річного Костя Оверченка увійшли патріотичні вірші, в яких автор веде розмову про наболіле, роздуми про нелегке сьогодення. Це вірші присвячені рідній Україні, близьким людям, героям Майдану та бійцям за Незалежність нашої Батьківщини.

Кожна поетична зустріч — це теплота спілкування, радість від занурення у цілющі джерела поетичного слова, яке єднає всіх, хто прагне до творчих пошуків. Всі запрошені мали змогу переконатися, що ми маємо безсумнівно талановитого земляка, якому дійсно є що сказати. Учасники заходу попросили Лідію Андріївну передати К. Оверченку найщиріші побажання, доброго здоров’я і творчої наснаги на багато років.
Коли говорить поезія…
Коли говорить поезія…
Коли говорить поезія…
Коли говорить поезія…


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top