Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Спорт

На Всеукраїнському турнірі дзюдоїсти Світловодська вибороли золото і бронзу Новина з фото

На Всеукраїнському турнірі дзюдоїсти Світловодська вибороли золото і бронзу
5 листопада вихованці Світловодської КДЮСШ №1 (директор Василь Мороз) виступили на IX Всеукраїнському турнірі з дзюдо серед юнаків та дівчат 2003-2004 р.н., присвяченому 73-й річниці визволення Києва від німецько-фашистських загарбників. Помірятися силами на татамі до столиці приїхали 350 дзюдоїстів з 18 областей України.
^ Реклама ^

Тренер з дзюдо Світловодської КДЮСШ Рудольф Матвєєв розповів, що Кіровоградську область на турнірі представляли тільки світловодські дзюдоїсти, а саме: Станіслав Рибін, Артем Желєзнов та Юрій Ткаченко. Двоє з них стали призерами. З-поміж 36 учасників, які змагалися у ваговій категорії 46 кг, золото виборов Станіслав Рибін. Юнак провів 5 блискучих боїв, а у фінальній сутичці переконливо переміг киянина.

Хороші бійцівські здібності продемонстрував й Артем Желєзнов (50 кг). Він програв тільки одну сутичку, а вирішальний бій виграв чисто — "іппон", і в результаті завоював бронзову медаль.

"Хлопці виступили добре і чудово справилися з поставленим завданням, — розповів Рудольф Матвєєв — але перед нами вже нові цілі: попереду Всеукраїнський турнір "Золота осінь", який відбудеться у Харкові 11-12 листопада. Тож, ми готуємося до нових змагань".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top