Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Авто

Шановні водії транспортних засобів! Зважайте на погодні умови!

Шановні водії транспортних засобів! Зважайте на погодні умови!
Національна поліція України звертає увагу водіїв, що найближчими днями по всіх областях України передбачається негода. Правоохоронці просять неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними за кермом.
^ Реклама ^

За інформацією Укргідромецентру, 14-17 листопада, погода зміниться по всій території країни. Очікуються сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, мокрий сніг із дощем та налипання мокрого снігу. На дорогах місцями ожеледиця.

Національна поліція України нагадує, що в умовах низьких температур водіям необхідно звертати особливу увагу на підготовку до поїздки на далекі відстані: обов’язково використовувати гуму із зимовим протектором, перевіряти технічний стан своїх автомобілів, заряд акумулятора, тиск в шинах і електрику, наявність засобів для буксировки, по можливості антипробуксовочних ланцюгів.

Також необхідно обов'язково мати з собою теплі речі та інші засоби, які можуть знадобитися у разі виникнення небезпечної ситуації. А водіям з невеликим стажем необхідно бути уважнішими на дорогах, і, по можливості, утримуватися від дальніх подорожей.

Управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top