Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Майже добу Світловодськ зилишався без телефонного зв’язку. Що то було? Новина з фото

Майже добу Світловодськ зилишався без телефонного зв’язку. Що то було?
На це запитання ми спробували відшукати правдиву відповідь сьогодні, 17 жовтня, адже це надзвичайний випадок. Уявляю скільки людей не змогли зателефонувати на "швидку" допомогу, а до яких наслідків це призвело можна лише здогадуватися…
^ Реклама ^

Отже, про те, що підвал будівлі, яку ми називаємо Телекомом, за адресою: вулиця Ювілейна, 9 у неділю затопило водою, ймовірно прорвало трубу під час заповнення системи опалення, стало відомо у понеділок вранці на нараді у виконкомі. Володимир Дементій — начальник МРВ У ДСНС України у Кіровоградській області доповів, що підпорядкована йому ДПРЧ-17 відкачала воду з вказаного приміщення. Рівень води сягав 40 см по всій площі підвалу.

Щоб з’ясувати, що ж стало причиною аварійної ситуації, ми звернулися до керівника Станційної лінійної дільниці №2 РТЦ №15 Кіровоградської філії "Укртелеком" Володимира Даніляка.

"Нічого коментувати не буду, бо не маю права", — відповів службовець і послав нас до начальства у Кропивницький.


Звісно, ми туди не пішли і запитали про те, що сталося, у начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення. Руслан Соловей про причини затоплення підвалу, де розміщується обладнання станційної дільниці, що могло вийти з ладу, нічого не повідомив, порадивши дізнаватися про це у Даніляка. Але розповів, що після того, як воду відкачали, довелося сушити приміщення і обладнання електроприладами майже добу. Тому так довго всі ми і залишалися без телефонного зв’язку.

"Слід сказати, — підкреслив посадовець, що не працювали в місті лише 2 телефонні станції: "двійка" і "трійка". "Сімка" не відключалася, бо має більш сучасну електронну систему."


Прикро, і на погляд Руслана Солов’я, що "швидка допомога" залишилася без засобу зв’язку. Це єдина установа у місті такого спрямування, що не має мобільного телефону. На відміну від неї, поліція, рятувальна та газова служби завжди доступні для населення. Посадовець звернувся з листом до ТМО "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" про сприяння вирішенню проблеми мобільного зв’язку на підстанції №3.

Цікаво, чи перерахує оплату в жовтні монополіст — Кіровоградська філія "Укртелеком" у бік зменшення, чи вибачиться за тимчасові незручності перед своїми абонентами?
Майже добу Світловодськ зилишався без телефонного зв’язку. Що то було?
Майже добу Світловодськ зилишався без телефонного зв’язку. Що то було?
Майже добу Світловодськ зилишався без телефонного зв’язку. Що то було?

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top