Вівторок, 23 квітня 2024
ТОП-новини Авто

ДТП біля шлюзу. Коментар інспектора поліції (ДОПОВНЕНО) Новина з фото

ДТП біля шлюзу. Коментар інспектора поліції (ДОПОВНЕНО)
П’ятниця, 7 жовтня, 11:00. 77-річний житель міста вирішив на своєму авто марки "Москвич" поїхати на дачу. Результат його намірів – на фото.


За коментарем щодо цієї дорожньо-транспортної пригоди ми звернулися до старшого інспектора поліції Андрія Волощука, який виїжджав на місце ДТП. Ось що розповів інспектор нашому виданню:

"ДТП сталася близько 11-ої ранку п’ятниці, 7 жовтня. Водій автомобіля марки М21251 ("Москвич") рухався від гаражів, що на вулиці Обсерваторній, виїхав на дамбу, щоб попрямувати у бік Власівки. Не помітив автомобіль марки БАЗ22154 ("маршрутку"), що рухався йому назустріч у бік Світловодська, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення.

Водій "маршрутки", 1965 року народження, має великий досвід роботи, права на водіння автомашин усіх категорій. Він робив усе можливе, щоб уникнути зіткнення, але бетонна огорожа не дозволила йому відхилитися на достатню відстань вліво. "Москвича" він бачив, коли той зупинився при дорозі і аж ніяк не очікував, що той раптом виїде йому назустріч.

Водій "Москвича" – літня людина, 1939 року народження, свою вину визнав повністю, каже, що не помітив "маршрутку".

Як наслідок – два авто пошкоджені, постраждала одна жінка з "маршрутки", яка наразі лікується в неврологічному відділенні ЦРЛ з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма.

Автомобілі – учасники ДТП перебувають на штраф-майданчику поліції. Тривають слідчі дії.

Справу внесено до ЄРДР за статтею 286 ч.1 Кримінального Кодексу України.


Наша довідка:
Стаття 286 ч.1 Кримінального Кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження" – карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top