П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Інцидент у «білому домі»: Наумчик майже начисто відкидає версію Смірнова Новина з фото

Інцидент у «білому домі»: Наумчик майже начисто відкидає версію Смірнова
Натомість, висуває свою — про розтин багаторічного гнійника.


Як і було обіцяно читачам нашого сайту, сьогодні нам вдалося поспілкуватися із начальником міського управління економіки Олександром Наумчиком — з причини, як не важко здогадатися, отої штурханини у стінах мерії між ним і підприємцем Юрієм Смірновим.

Тож, перечитавши на екрані монітора все, що про нього сказав пан Юрій, пан Олександр розпочав з того, що вже на перших рядках підловив свого опонента на брехні: 6 вересня він не те, що не очолював виконкомівську комісію, яка прийшла перевіряти його павільйон на автостанції — його там і близько не було. А комісію ту очолювала перша заступниця міського голови Олена Балюк. А щодо не миролюбного тону "комісарів", як підкреслює Смірнов, то Наумчик задає стрічне запитання: а який має бути тон, коли спиртним, придбаним у нічний час (!) у його ятці, отруївся неповнолітній? Додаючи, що торгівля алкогольними напоями, згідно рішення міської ради, після 22-ї години заборонена у Світловодську взагалі, окрім, звісно, різних там закладів ресторації.

"Але причиною приходу комісії стало, згідно складеного протоколу, не отруєння старшокласника спиртним, а необхідність заміру площі павільйону пана Смірнова. Адже, згідно нормативів, реалізація алкоголю і тютюнових виробів дозволяється, якщо площа торговельного закладу складає не менше 20 квадратних метрів. Натомість площа того кіоску — 9,7 квадратних метри. Що вже є порушенням. А ще мене цікавить: куди реалізатор ходить до вбиральні? Особливо, у нічний час. Адже, та точка працює у цілодобовому режимі (в чому, також, я вбачаю порушення). А де той реалізатор ополіскує руки після туалету?", — емоційно запитує Наумчик.


Опісля чого ми перейшли безпосередньо до вчорашнього конфлікту між ним і Смірновим у приймальні віце-мера Балюк і — як його апогей — у коридорі…

На "ти", наголосив наш герой, у нього немає звички звертатися до незнайомих людей. Але він таки визнав, що відштовхнув незнайомого йому Смірнова, коли той направив на нього свій "мобільник" з ввімкненою відеокамерою. Але, звісно, не з такою силою, щоб чоловік з міцною статурою сунувся з півтора метри, поки не гепнувся на стільці у приймальній… Визнав Наумчик, що зіткнувся із Смірновим і другий раз, вже — у коридорі. Але тут свідчення обох, взагалі, різняться. Якщо Смірнов стверджує, що Наумчик вихопив у нього відеокамеру та жбурнув її на долівку ледь не зламавши на ній висувний екранчик, то Наумчик стверджує, що всього лиш різко відсторонив смірновську руку з відеокамерою і попрямував далі.

"Але Смірнов після цього, як він стверджує, не сів, майже непритомлюючи, на стілець у коридорі — він накинувся на мене зі спини і, здійснивши захват, почав мене душити. Щоби послабити ці "обійми", я присів навшпиньки. Захват послабшав. Зате у ту ж мить нападник щосили копнув мене ногою у спину. Все це бачили як працівники виконкому, так і відвідувачі", — каже пан Олександр, демонструючи з під комірця своєї сорочки крововилив біля горла.


Не оминув наш інтерв’юер піддати сумніву і версію пана Смірнова стосовно причини "наїзду" на його бізнес. Так, якщо його опонент стверджує, що ця причина є проявом нечистоплотної змови його конкурента з місцевою владою, то пан Наумчик порівнює діяльність нинішньої міської адміністрації з наведення елементарного порядку у Світловодську з хірургічним скальпелем, який розітнув величезний нарив, який гнив роками під прикриттям тих, кому за обов’язками належало забезпечувати у місті порядок. От подібні підприємці, бачачи, що втрачають свої нечистого походження бариші, кинулись у свій "паслєдній і решитєльний", не гребучи різними брудними провокаціями і інсинуаціями.

"А значить, ми на правильному шляху", — підсумував він.


…На наше прохання сфотографувати отой крововилив на своїй шиї, пан Олександр відповів відмовою, мотивуючи це тим, що демонструвати свої травми на широкий загал якось не по-чоловічому — як і нападати зі спини.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top