Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Віталій Коваленко Релігія

Чудодійний образ Божої Матері побував у Світловодську Новина з фото

Чудодійний образ Божої Матері побував у Світловодську
З благословення Преосвященнішого Боголєпа, єпископа Олександрійського і Світловодського, чудодійний образ Божої Матері "Призри на смирення" було привезено до м.Світловодська. Із дзвонами та молитвою зустріли ікону 10 вересня, у суботу. У цей день багато вірян прийшли до храму помолитися біля святині.
^ Реклама ^

11 вересня 2016 року Правлячий архієрей звершив літургію у Свято-Покровському соборі міста у співслужінні з настоятелем протоієреєм Олександром Коваленком та духовенством храму.

По завершенні його Преосвященство розкрив суть правильного розуміння історії життя Предтечі і Хрестителя Христового Іоанна. Владика актуалізував заклик пророка про покаяння та наближення Царства Небесного. Подякував за спільну молитву та за участь у Хресній ході 5 вересня в Олександрії.

Єпископ Боголєп підкреслив важливість перебування чудодійної ікони у місті та побажав всім втіхи та зцілення від Господа по молитвам Божої Матері.

Після Богослужіння було звершено молебень до Богородиці з читанням акафісту та водоосвяченням.

Молитва лунала протягом дня і до самого вечора, чимало мешканців міста у цей день мали мажливість піднести сугубі молитви до Пречистої.

12 вересня образ "Призри на смирення" у супроводі дзвонів, духовенства, прихожан та молитовних піснеспівів "вирушив" назад до Києва у Введенський монастир.

Чудодійний образ Божої Матері побував у Світловодську


Віталій Коваленко,
прес-секретар Олександрійської Єпархії,
член Національної спілки журналістів України

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top