П’ятниця, 29 березня 2024
Відео Добрі справи

Вдячність небайдужим світловодцям Новина з фото Новина з відео

Вдячність небайдужим світловодцям
У четвер, 28 липня, світловодці, які взяли активну участь у зборі пластика і пластикових кришок для допомоги у зборі коштів на виготовлення протезів для воїнів АТО, отримали грамоти від Благодійного фонду "ОВЕС".


Вручення грамот відбулося на ринку "Світанок", де кожного дня Тамара Дзюба — ініціатор і організатор проведення цієї благодійної акції, продовжує збирати допомогу пораненим воїнам АТО.

Такі грамоти-подяки за підписом голови Благодійного фонду "ОВЕС" Тетяни Руденко отримали небайдужі світловодці, завдяки яким було зібрано понад 500 кілограмів пластика — пластикових кришечок та інших виробів з пластмаси. Усі кошти від їх переробки підуть на виготовлення протезів кінцівок для двох українських героїв — Романа Дідери та Олександра Усача, які отримали серйозні поранення під час боїв у зоні проведення антитерористичної операції.

Вдячність небайдужим світловодцям

"Я вдячна вам усім, — звернулася до присутніх на ринку Тамара Дзюба. — Ми разом зробили велике діло. І принаймні частку своєї доброти і душі ми вклали в цю справу. І доклали всіх зусиль, аби наші бійці змогли повернулися до повноцінного життя".


А вже ввечері цього дня, зі словами вдячності, в гості до Тамари Борисівни завітали самі бійці, які невдовзі вирушать на лікування до Австрії та Польщі. Разом з ними до світловодської активістки приїхали і волонтери — представники фонду "ОВЕС". За їх словами, завдяки підприємцям Кропивницького, їм вдалося зібрати кошти на авіаквитки та лікування для Романа Дідери, а от збір коштів на лікування та квитки для Олександра Усача ще триває. Тому затримуватись довго гості не стали — вирушили до міста Дніпро, підприємці якого обіцяли надати хлопцеві допомогу.

Нагадуємо, що збір пластикових кришечок для допомоги воїнам АТО, яким необхідно протезування, триває. Пункти збору знаходяться: в редакції газети "Вісник Кіровоградщини" за адресою: вул. Героїв України, 50, офіс №4, у мережі магазинів "Рагу", в магазині "Центральний", на ринку "Світанок" (біля ветеринарної лабораторії) та в приміщенні телерадіокомпанії "Веселка".



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top