П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Освіта

Чергові здобутки «Звичайних людей» із СЗШ №3 м. Світловодська Новина з фото

Чергові здобутки «Звичайних людей» із СЗШ №3 м. Світловодська
14 червня у Кіровограді відбувся ХХІІ обласний етап фестивалю дружин юних пожежних, йому передували два зональних відбіркових тури, які виявили фіналістів, найспритніших та найдотепніших знавців пожежно-рятувальної справи.
^ Реклама ^

Кращі шкільні команди з Маловисківського, Добровеличківського, Кіровоградського, Новгородківського районів та міст Долинської, Світловодська, Новоукраїнки і Бобринця виступали на сцені Кіровоградського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Кропивницького і змагалися за звання кращих у таких конкурсах: "Візитка", "Безпечна прогулянка", "Домашнє завдання", "Влучний ствольщик", "Медичний", "Гриби", "Порятунок потопаючого".

Вітаючи учасників та глядачів фестивалю, помічник начальника Управління ДСНС із питань зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю підполковник служби цивільного захисту Вікторія Крохмалюк зазначила, що саме юні пожежні є надійними помічниками рятувальників у виконанні першочергових завдань — попередження виникнення надзвичайних ситуацій.

У напруженій боротьбі команда зі Світловодська "Звичайні люди" виборола ІІ місце. Учні СЗШ №3: Герман Денис, Павленко Маргарита, Дементій Ігнатій, Тіщенко Вікторія, Головко Дар’я, Шарко Крістіна — продемонстрували журі та глядачам чудові вокальні здібності, дикцію, хореографічну підготовку, тому отримали за конкурс "Домашнє завдання" максимальні 25 балів. Капітан команди, Герман Денис, черговий раз довів, що він найкращий знавець основ медичних знань в області, набравши 15 балів із 15 можливих. Найкращими світловодські школярі виявилися й у конкурсі "Влучний ствольщик", подолавши перешкоди за 24 секунди. На етапі "Порятунок потопаючого" — знову найкращий час — 10 секунд.

Чергові здобутки «Звичайних людей» із СЗШ №3 м. Світловодська

Варто відзначити, що за чудовим виступом команди стоїть напружена праця, виснажливі репетиції, вирішення нелегких організаційних питань. І хто, як не керівники команд, найкраще знають, скільки зусиль потрібно докласти, скільки часу потрібно витрати, скільки варіантів випробувати, щоб виступ "засяяв". Методичний кабінет управління освіти висловлює подяку директору СЗШ №3 Яблуновській Ірині Олексіївні та керівникам команди "Звичайні люди": Мельник Ірині Петрівні, заступнику директора з НВР, Петровій Наталії Василівні, заступнику директора з ВР СЗШ №3.

Методист з основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та охорони праці ММК
О.Дуров

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top