Субота, 20 квітня 2024
Освіта

Розважально-практичний захід «Ми — туристи» Новина з фото

Розважально-практичний захід «Ми — туристи»
У червні школи продовжують працювати. Вони стають літніми таборами та корисно, якісно і розважально організовують дитячий відпочинок. Наша читальня допомагає їм у цьому і вже протягом багатьох років нас поєднує тісна дружба та бажання бути корисними та затребуваними в своїй громаді.


Бібліотекарі активно долучаються до організації дозвілля своїх читачів, які відпочивають у літніх таборах.

Літні канікули — пора розваг та відпочинку для дітей нашого міста. І саме зараз можна знайти для себе якесь цікаве заняття, прийти до бібліотеки і взяти твір не тільки за шкільною програмою з української та світової літератури, але й книжку улюбленого автора, пізнавальний журнал чи ен-ци¬кло¬пе¬дію, і читати із задоволенням.

Наші діти — веселі й бешкетливі, сумні й смішні, а іноді не за віком серйозні — наповнюють життя змістом, приємними турботами.

З великим задоволенням бібліотекарі привітали своїх юних користувачів, які завітали до бібліотеки-філії №2 на розважально-практичний захід "Ми — туристи".

Команди "Робінзон" і "Кульбаба" змагались у конкурсах "Склади рюкзак", "Туристська кмітливість", "Загадки", "Музичний", "Рибалка". Діти продемонстрували знання туристичних навичок, кмітливість, креативність і швидкість виконання поставлених завдань.

Велику цікавість серед гостей бібліотеки викликала карта нашого міста Світловодськ з новими назвами вулиць, яку треба було скласти з пазлів. Команда "Робінзон" швидко виконала це завдання.

Час швидко сплинув, діти залишили бібліотеку, подарувавши бібліотечним працівникам щасливі та радісні посмішки. А ми бажаємо їм гарних канікул, цікавих друзів, яскравого відпочинку та нових зустрічей у нашій бібліотеці.

Дякуємо за співпрацю директору школи №1 Ользі Анатоліївні Климчук та колективу школи.
Розважально-практичний захід «Ми — туристи»
Розважально-практичний захід «Ми — туристи»
Розважально-практичний захід «Ми — туристи»
Розважально-практичний захід «Ми — туристи»


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top