Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Богдан Дроздов ТРК ''Веселка'' Афіша Світловодська

"Парад колясок-2016": Оголошено список призів! Новина з відео

"Парад колясок-2016": Оголошено список призів!
До чарівного дитячого свята "Парад колясок-2016" залишилося менше тижня! Тож, поспішайте зареєструватися, створити неповторний образ вашому дитячому транспорту (колясці, велосипеду тощо), собі та своїм дітям та отримайте шанс виграти чудові призи!
^ Реклама ^

Спонсори "Параду колясок-2016" приготували для учасників такі призи та подарунки:
  • Сертифікат на 1000 гривень від Інтернет-видання "Світловодськ"!
  • Сертифікат на святкування дня народження у дитячому клубі "Умка"!
  • Сертифікат на два тижні відпочинку у літньому таборі дитячого клубу "Умка"!
  • Сертифікати на відвідування дитячих лікарів від медично-діагностичного центру "IRS"!
  • Сертифікати на дитячу фотосесію від Олесі Чарути та Ольги Мандрик!
  • Сертифікати на відвідування будь-яких заходів міського Палацу культури!
  • Набір косметичних засобів від українського бренду "Джерелія"!
  • Морозиво — кожному учаснику від салону краси "Магія краси"!
  • Смачний торт для всієї родини від ресторану "Камелот"!
  • Та безліч інших заохочувальних призів і подарунків від ГО "Світле Місто"!

Нагадуємо, участь у заході абсолютно БЕЗКОШТОВНА! Все, що вам потрібно, це лише проявити свою креативність, фантазію та витратити 1-2 вечора на втілення задуму у реальність!

Тож, 1 червня, об 11:00 всі, хто хоче взяти участь у "Параді колясок-2016" збираються в сквері біля міського Палацу культури (з боку центральної площі). Тут всі учасники реєструються, отримують свої номери, а також спеціальні браслетики, повітряні різнокольорові кульки та мильні бульбашки. Об 11:30 святковою ходою по центральній вулиці міста учасники та гості Параду вирушають до міського Парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка. А вже о 12:00 в Парку розпочнеться конкурсна програма. Всі учасники Параду зможуть представити себе та свій образ, щоб компетентне журі, до складу якого увійдуть представники влади та сфери культури міста, змогло об’єктивно оцінити роботи учасників. Кожному учаснику Параду професійний фотограф подарує фото на згадку! Після представлення учасників на дітей чекає розважальна програма від дитячого клубу "Умка" — дитяча дискотека "Party Dance" з героями дитячих мультфільмів. Найактивніші "денсери" отримають спеціальні призи, а всі учасники — морозиво від салону краси "Магія краси"! Одразу по завершенню дитячої програми відбудеться церемонія нагородження переможців "Параду колясок-2016". Крім традиційних перших трьох місць, організатори також передбачили декілька додаткових номінацій зі спеціальними призами.

Також організатори запросили до участі у заході професійних фотографів, які розмістять одразу декілька тематичних фотозон на галявинах парку. Тож, за невеличкі кошти всі охочі зможуть отримати професійні фото на згадку. До речі, деякі з фотозон будуть безкоштовними. Зробити фото власним фотоапаратом можна буде з 50% знижкою або взагалі безкоштовно (у кожного фотографа свої умови).

Подаруйте своїм дітям свято! Не лінуйтеся! Чудовий настрій та спогади, заохочувальні подарунки та фото на згадку — гарантовані!





Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top