Субота, 18 травня 2024

^ Реклама ^
Фотофакт Події

«Гробки» затяглися Новина з фото

«Гробки» затяглися
Цими днями — від тижня після Великодня — на кладовища тривало "паломництво" громадян на могили своїх близьких і рідних. Поминальними днями це зветься у християн. Або ж — "гробки"
^ Реклама ^

Кожен відзначає цю традицію згідно свого культурного рівня. Відтак, вже звичним стали у ці дні на кладовищах купи сміття у вигляді облізлих вінків, порожніх пляшок, недоїдків тощо. Тут варто віддати належне комунальникам та особам, відповідальним за належний кладовищенський стан — ті купи невдовзі будуть вивезені.

А от Володимир Іванець в цьому і дуже-дуже сумнівається. І небезпідставно… У 10-у секторі міського кладовища за "керамічним" (якщо на в’їзді повернути направо) знайшли Вічний спокій його тесть (між іншим, учасник ІІ Світової війни та визволення Кіровограду від клятих гітлерівців) і теща Шевченки — Степан та Єлизавета. Їхні могили розташовані поряд з огорожею, яку різні "валянки", причепурюючи могили своїх близьких, що розташовані поряд і не дуже, зносять до Шевченків різний мотлох. Та так зносять, що якби пан Володимир його не відгрібав регулярно, його тестя і тещу у ньому (тому непотребі) поховали би ще раз.

"Найбільш досадно, що сміття звідси, скільки пам’ятаю, жодного разу не вивозилося тими, кому належить це робити — на відміну від інших куп. Наче щось тут нашептано, — бідкається Іванець. — А мої нагадування упорядникам того сектора так і залишаються не почутими".


…Будемо сподіватися, що вони таки нарешті почують. А якщо ні — ми пообіцяли панові Володимирові тоді поскаржитись заступникові мера з комунальних питань Анні Нестеренко. І нехай тоді порушники санітарних норм на кладовищі не тішать себе ілюзіями — зовні витончена пані Анна, коли справа торкається безгосподарності і нехлюйства, їм "хвоста накрутить". І будьте певні — у найсуворіший спосіб. А поки ми тримаємо справу пана Володимира на контролі!
«Гробки» затяглися
«Гробки» затяглися

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top