Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Фотофакт Відео Події

ФОТОФАКТ: У Світловодську ремонтують дорогу на вулиці Героїв України (ДОПОВНЕНО) Новина з фото Новина з відео

ФОТОФАКТ: У Світловодську ремонтують дорогу на вулиці Героїв України (ДОПОВНЕНО)
30 квітня, у вихідний день, міський голова Валентин Козярчук запросив нас на … дорогу, щоб ми на власні очі побачили, сфотографували і показали мешканцям міста, як у теплий сонячний день ремонтують вулицю Героїв України.
^ Реклама ^

Дійсно, майстрам з приватного підприємства "Ефект" під керівництвом Айкарама Тартікяна, нечувано повезло з погодою і вчасним замовленням. Не секрет, що зазвичай міська влада запрошувала підприємця до виконання робіт восени, коли надходили кошти. Тож траплявся і дощ, і сніг під час роботи, і невдоволення мешканців міста. Хоча, як це не дивно, асфальтне покриття витримало негоду і до цього часу не зруйнувалося. В серпні минулого року міська влада попросила підприємця виконати певний обсяг роботи в борг на дамбі, але до цього часу 190,435 тис. грн залишалися боргом, який днями буде погашено.

На початку квітня цього року ПП "Ефект" виграло тендер на виконання поточного, так званого "ямкового" ремонту двох ділянок доріг по вулицях Героїв України та Миру. Бюджетом передбачено лише 234 тис. грн. Але і за реалізацією цієї невеличкої суми 30 квітня, 2,3 і 4 травня пильно стежили спеціаліст УЖКГ Наталія Філософова разом з в.о. начальника Віктором Боровським і міський голова особисто. Претензії щодо якості роботи на вулиці Миру виконавець визнав і 4 травня виправив недоліки за власний рахунок.

5 травня спеціальна комісія, визначиться з обсягом виконаних робіт і, відповідно, з оплатою. Міська рада має намір до кінця року максимально відремонтувати всі дороги міста і сподівається, що їй це вдасться.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top