Четвер, 18 квітня 2024
Спорт

До нас знову завітають американські баскетболісти! Новина з фото

До нас знову завітають американські баскетболісти!
З 23 по 27 травня в ігровій залі МСК ім. Тузовського вже другий рік поспіль проходитиме баскетбольний міжнародний табір. До Світловодська знову приїде команда американських тренерів (штати Техас та Нью-Мексико) з баскетболу — представники організації "Hoops for hope" ("Кільця надії").


У зв’язку з цим, тренер Світловодської КДЮСШ з баскетболу Володимир Лисак запрошує усіх дітлахів 2007-2008 років народження взяти участі у міжнародному баскетбольному таборі. На дітей чекає насичена програма, різноманітні естафети, конкурси та змагання. Юні спортсмени матимуть можливість познайомитися з американськими тренерами та здобути баскетбольні навички. По закінчені тренувань усі учасники отримають баскетбольні м’ячі, а кращі учні — індивідуальні призи. Крім того, після проведення табору усіх охочих набиратимуть в баскетбольну команду і будуть готувати до офіційних змагань.

Окремо тренер Володимир Лисак звертається до батьків:

"Шановні батьки! Якщо природа наділила вашу дитину високим зростом, і вона має необхідні природні дані, не втрачайте час і приводьте її на баскетбол! Можливо, саме цей вид спорту стане захопленням вашого сина на все життя. Адже дуже часто до нас приходять 10-класники, які прагнуть займатися баскетболом, але їх уже пізно набирати у команду. Тож, приходьте, ми організовуємо нову команду і навчимо ваших дітей справжньому баскетболу."


Телефонуйте: 067 278 51 75 (Лисак Володимир Олексійович).

До нас знову завітають американські баскетболісти!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top