Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Події

Перша нагорода Світловодської ГО ІРЦ "Крок вперед"

Перша нагорода Світловодської ГО ІРЦ "Крок вперед"
Громадська організація "Інформаційно ресурсний центр "Крок вперед" отримали свою першу вагому нагороду за проект "Рубрика "Англійська для дітей" в рамках дитячо-юнацької передачі "Boom Box Mix", нині перейменований в "MIXBOOM".
^ Реклама ^

Ми отримали ДИПЛОМ за перемогу у відкритому обласному конкурсі проектів "Крокуємо до Європи", організований управлінням освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації, Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості, управлінням освіти Кіровоградської міської ради та Радою євроклубів Кіровоградщини.

Це був, дійсно, цікавий ярмарок проектів. Де-які ідеї я вважаю найперспективнішими та найвагомішими і дуже радію тому, що практично всі роботи представляли діти. Це, свідчить про те, що в нас зростає чудове найрозумніше покоління.

Я, та наша команда, дуже вдячні Олені Арутюнян за запрошення та всім членам журі: Г.П. Суркової (директору комунального позашкільного навчального закладу "Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості), В.С. Степурі (заступнику голови Кіровоградської облдержадміністрації), В.М. Останньому (начальнику управління зв'язків з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації), О.А. Гавриленку (голові Громадської ради при Кіровоградській облдержадміністрації) та О.В. Журавльової (головному спеціалісту управління освіти Кіровоградської міської ради) , які оцінили наш проект!

Також дякуємо нашому постійному інформаційному партнеру — Інтернет-виданню "Світловодськ" svetlovodsk.com.ua.

Євгенія Аболмасова,
керівник ГО ІРЦ "Крок вперед"


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top